Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Ρεσβερατρόλη και οι Επιδράσεις στο Δέρμα


 Η ρεσβερατρόλη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βρεθεί στη φλούδα των σταφυλιών,  όλων των μούρων, ακόμη και στη μαύρη σοκολάτα.

Σαν συστατικό υπάρχει σε μια ποικιλία προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, όπως οροί, ενυδατικές κρέμες και συμπληρώματα.

Η ρεσβερατρόλη ανήκει στις πολυφαινόλες, που είναι ομάδα ενώσεων.

Αυτές οι πολυφαινόλες δρουν ως βασικά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες που οδηγούν σε κυτταρική γήρανση.

Η ρεσβερατρόλη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βρεθεί στη φλούδα των σταφυλιών,  όλων των μούρων, ακόμη και στη μαύρη σοκολάτα.Οφέλη της ρεσβερατρόλης για το δέρμα

Η ρεσβερατρόλη προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Εφαρμόζοντας τακτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος με αντιοξειδωτικά όπως η ρεσβερατρόλη, θα βοηθήσετε να μειωθούν τα σημάδια της φωτογήρανσης.

Επίσης η προσθήκη ρεσβερατρόλης μπορεί να ενισχύσει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η ρεσβερατρόλη είναι ιδανική για οποιονδήποτε τύπο δέρματος ακόμη και το πιο ευαίσθητο. 

Εάν έχετε υπερμελάγχρωση, η ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει στον μετριασμό της εμφάνισης μαύρων κηλίδων.

Τρόπος χρήσης

Η συνέπεια είναι το κλειδί εδώ, οπότε αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα, φροντίστε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ρεσβερατρόλη καθημερινά.

Γενικά συνιστάται η εφαρμογή ρεσβερατρόλης ως μέρος της νυχτερινής ρουτίνας ομορφιάς.

Ο ποιοτικός ύπνος είναι κρίσιμος για την υγιή όψη του δέρματος.

Με τη χρήση αντιοξειδωτικών, ιδιαίτερα με τη ρεσβερατρόλη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενισχυμένη λειτουργία επιδιόρθωσης τη νύχτα για να μεγιστοποιήσουμε ή να ενισχύσουμε την παραγωγή αντιοξειδωτικών στα κύτταρα του δέρματος.

Μάλιστα είμαστε επίσης σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα κύτταρα ινοβλαστών για να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο.

Η σειρά στη ρουτίνα σας που θα πρέπει να εφαρμόσετε τη ρεσβερατρόλη εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος που χρησιμοποιείτε.

Αν η ρεσβερατρόλη είναι στον ορό, εφαρμόστε το μετά τον καθαρισμό ή εάν χρησιμοποιείτε ένα τονωτικό στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, τότε θα το εφαρμόσετε μετά από αυτό το βήμα.

Εάν χρησιμοποιείτε ρεσβερατρόλη σε ενυδατική κρέμα, τότε θα την εφαρμόζετε αμέσως μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.