Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η μπίρα Fischer απογειώνει τη γεύση του φετινού «Taste of Athens»


 H Fischer, η μπίρα που μετατρέπει κάθε επιλογή μας σε μια premium εμπειρία θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο Taste of Athens, το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς. Η pilsener μπίρα υψηλής ποιότητας, με χαρακτηριστική ήπια πικρή γεύση, και ευχάριστο διακριτικό άρωμα φρούτων και λουλουδιών, μας εμπνέει να αναζητούμε τις γεύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο απολαυστική. Για αυτό η Fischer και το Taste of Athens μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και στην καρδιά της Αθήνας προσφέρουν 4 μέρες απόλαυσης, γεύσης και διασκέδασης.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το Taste of Athens αναδεικνύει κάποια από τα καλυτέρα εστιατόρια της Αθήνας, φέρνοντάς τα αυτή τη φορά στο Ζάππειο σε μορφή pop-ups. Το Taste of Athens θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, συνδυάζοντας δημιουργικά το εξαιρετικό φαγητό και την ιδιαίτερη μουσική. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μπίρα Fischer, η οποία θα πλαισιώσει την εμπειρία του φεστιβάλ και θα την απογειώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Οι μελωδίες μερικών από τους πιο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Ρένα Μόρφη, SwinginCats, Μαρίνα Σάττη μαζί με επιπλέον live εμφανίσεις έκπληξη και DJ sets, θα συνοδέψουν ρυθμικά τη μοναδική αυτή εμπειρία.

 

Τα καλοκαιρινά βράδια παρέα με τη δροσερή συντροφιά της μπίρας Fischer γεμίζουν με μοναδικές γεύσεις, μουσικές και φυσικά με προτάσεις που αναδεικνύουν τη δημιουργία και την έβδομη τέχνη. Έτσι, η εμπειρία σε καθετί που συνοδεύεται με τη Fischer, γίνεται πιο premium και σίγουρα η παρουσία της θα απογειώσει τη γεύση των πιάτων του Taste of Athens, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο γαστρονομικό event της Αθήνας με τα καλύτερα εστιατόρια!

 

Fischer, Its About Taste

#FischerBeer #ItsAboutTaste #TasteofAthens

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Fischer www.fischerbeer.gr  και τους παρακάτω συνδέσμους επικοινωνίας:

https://www.youtube.com/user/FischerBeerGreece/about,   

www.facebook.com/FischerBeerGreece   

https://www.instagram.com/fischerbeergreece/