Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λαμπερή και χρυσαφένια επιδερμίδα με τα αγαπημένα αντηλιακά λάδια Carroten!



To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα* και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, μας προτρέπει να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστοι και έτοιμοι να αποκτήσουμε την μπρονζέ  επιδερμίδα των ονείρων μας! Γιατί το μπρονζέ χρώμα αναδεικνύει τη σιλουέτα και… γοητεύει.

Το Carroten, ως ειδικό στο μαύρισμα της επιδερμίδας, αναπτύσσει αντηλιακά προϊόντα, που βασίζονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό καλλυντικής δράσης και τεχνολογίας μαυρίσματος, προσφέροντας τέλειο μαύρισμα, βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας και προηγμένη αντηλιακή προστασία. Τα αντηλιακά λάδια και gels του Carroten, με τα υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα και τις καινοτόμες φόρμουλες θα

γίνουν και φέτος τα αγαπημένα σας “αξεσουάρ” στην παραλία. Το απόλυτα διαχρονικό λάδι Carroten Intense Tanning Oil για έντονο μαύρισμα, με τον μοναδικό συνδυασμό πλούσιων μαυριστικών ελαίων, προσδίδει γρήγορο και υπέροχο φυσικό μαύρισμα, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Τα αντηλιακά λάδια, Carroten Omega Care SPF20 και SPF30, είναι ενισχυμένα με ένα ειδικά μελετημένο σύμπλοκο Omega Care, με Ω (3,6,7,9) λιπαρά οξέα και εκχύλισμα ηλίανθου, που βοηθούν στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύοντας το μαύρισμα και προσφέροντας μπρούτζινο χρώμα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Magic Tan & Protect SPF30, προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων, ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος, με το ειδικά μελετημένο σύμπλοκο ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου, Tan Booster.

 

Το Carroten έχει φροντίσει και για όλους εκείνους που θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους χωρίς να αισθάνονται τη λιπαρότητα, με τα αντηλιακά ξηρά λάδια Carroten Coconut Dreams SPF20 και SPF30. Με έναν μοναδικό συνδυασμό από καρότο και λάδι καρύδας, προσφέρουν λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα και είναι κατάλληλα για ταχεία απορρόφηση και βελούδινο αποτέλεσμα. Για πολύ έντονο μαύρισμα, αλλά και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας, το πιο χαρακτηριστικό και αγαπημένο προϊόν του Carroten, το Intensive Tanning Gel, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Η σύνθεσή του περιέχει λάδι σουσαμιού και εκχύλισμα καλέντουλας, που είναι κατάλληλα για την προστασία της επιδερμίδας από το ξεφλούδισμα και προσδίδουν ένα μοναδικό και ταχύ αποτέλεσμα. Ακόμη, είναι διαθέσιμο και το Gold Intensive Tanning Gel με πέρλες λάμψης, οι οποίες «φωτίζουν» την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ένα όμορφο, χρυσαφένιο φυσικό τόνο.

 

Με το Carroten, η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας.

 

Ζήσε το καλοκαίρι σου όπως το έχεις ονειρευτεί και κάνε τον ήλιο φίλο σου παρέα με τα αντηλιακά λάδια και gels του Carroten.

Γιατί σε όλες τις καλοκαιρινές στιγμές που αξίζει να μοιράζεσαι, τo Carroten είναι σύμμαχός σου!

 

* Nielsen 2021 ScanTrack Plus: Πωλήσεις αντηλιακών ευρείας Ελλάδα

Carroten, Ζήσε το καλοκαίρι σου!

***