Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

To PULZE τολμά και καινοτομεί αξιοποιώντας την τεχνική ASMR

 


Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση για δημιουργία βίντεο ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών) έτσι όπως αυτά εμφανίζονται στο εξωτερικό, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην επικοινωνία, το PULZE πρωτοστατεί στην εγχώρια αγορά δημιουργώντας ένα ASMR βίντεο για το προϊόν θερμαινόμενου καπνού PULZE, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Ηλία Μελέτη.

Το ASMR είναι μια αίσθηση που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και ενεργοποιεί τους νευρώνες περνώντας σταδιακά στη σπονδυλική στήλη. Πρόκειται για ένα νευρικό ερέθισμα που προκαλείται από το άκουσμα ενός ήχου και σε συνδυασμό με την εικόνα προκαλεί χαλάρωση. Η πρόκληση παραγωγής ήχου από αντικείμενα, κοντά στο μικρόφωνο, μοιάζει με ιεροτελεστία και όσοι την ακολουθούν βιώνουν μια ‘ασυνήθιστη εμπειρία’.

Αυτή η τεχνική  δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως επικοινωνιακό εύρημα στην Ελλάδα. To PULZE τολμά και καινοτομεί. Στο βίντεο που δημιουργεί, ακούμε ήχους όπως αυτόν της ισορροπίας, της δροσιάς, της πλούσιας αίσθησης, της απόλαυσης που χαρακτηρίζουν το PULZE…και θα αναρωτιέστε με τι μοιάζουν…Δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το βίντεο και να ζήσετε οι ίδιοι την εμπειρία αυτή.