Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SAUVAGE: Πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως συνολικά μεταξύ ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων

 


Από το 2015, όταν λανσαρίστηκε, το ανδρικό άρωμα Sauvage γνωρίζει τεράστια επιτυχία. 
Η καταιγιστική φρεσκάδα του έχει κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο και τίποτα δε φαίνεται να μπορεί να σταματήσει αυτήν την επιτυχημένη πορεία. Αυτή είναι η ιστορία ενός φαινομενικού προϊόντος Dior που, το 2021, ανακηρύχθηκε κορυφαίο σε πωλήσεις παγκοσμίως μεταξύ ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων
Ένα πρωτοφανές επίτευγμα στην ιστορία της αρωματοποιίας για ένα ανδρικό άρωμα. Αυτή η πρωτιά σημαίνει ότι, το 2021, πωλείτο ένα μπουκάλι ανά τρία δευτερόλεπτα. 
Το ακατανίκητο Sauvage σαγήνευσε πολύ γρήγορα το κοινό σε όλο τον κόσμο. Έως το 2017, είχε εξελιχθεί στο κορυφαίο προϊόν μεταξύ ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων στην αγορά της Αγγλίας και της Ιταλίας. Πέρσι, κατάφερε επίσης να κερδίσει την πολυπόθητη θέση του πρώτου σε πωλήσεις αρώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σύντομα θα βρίσκεται και στην πρώτη σε πωλήσεις θέση μεταξύ των ανδρικών αρωμάτων στη Γαλλία.

Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί συμβολίζουν μια απίστευτη ιστορία που μόνον ο Οίκος Dior ξέρει να δημιουργεί. Η περιπέτεια ξεκίνησε το 2015, με μια καταπληκτική σύνθεση του τότε Δημιουργού Αρωμάτων Dior François Demachy, ο οποίος επέλεξε να παίξει με τις ζωηρές και γενναιόδωρες νότες του περγαμόντου Reggio και κεχριμπαριού. 

Το έντονο και σαγηνευτικά αρρενωπό άρωμα έχει πλούσιες αρωματικές πτυχές, χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες που αιφνιδιάζουν και κερδίζουν όσους το δοκιμάζουν. Το Sauvage, ένα αρωματικό φαινόμενο, έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν ολόκληρο κόσμο, που περιλαμβάνει το Eau De Toilette, το Eau De Parfum και το Parfum, καθώς και πιο πρόσφατα, το Elixir, που εξωθεί τα όρια με την πρωτοφανή αρωματική του συγκέντρωση. Το 2021, το SAUVAGE εγκαινίασε επίσης μια νέα γενιά αρωμάτων Dior, που βαδίζουν στο δρόμο της βιωσιμότητας, αφού έχουν σχεδιαστεί, για να επιδέχονται ανταλλακτικό. 

Η περιπέτεια συνεχίζεται… 


@diorbeauty #diorsauvage