Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέος Διαγωνισμός με Δώρο Ένα Υπέροχο Ασημένιο Δαχτυλίδι! Μην το χάσετε!!!


 Η Ημέρα της Γυναίκας, πλησιάζει και ποια καλύτερη αφορμή για ένα υπέροχο δώρο; 

Ένα δώρο που έρχεται να σας κάνει το brand Lilibetsjewelrybox.gr.

Έτσι, ΜΙΑ τυχερή θα κερδίσει ΕΝΑ υπέροχο, ασημένιο δαχτυλίδι στολισμένο με στρογγυλή ροζέτα και ζιρκόν Clear Crystal, έτοιμο να ταιριάξει σε όλες σας, αφού διαθέτει ανοιγοκλεινόμενη βάση για καλύτερη προσαρμογή.

Classy & Trendy

Και όπως μας πληροφορεί το Lilibetsjewelrybox.gr.  η ροζέτα είναι και πάλι απίστευτα trendy και αναδεικνύει μια ιδιαίτερη, καθημερινή εμφάνιση καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή διαχρονικής κομψότητας.

Για να διεκδικήσετε το δώρο... 

Οι όροι συμμετοχής του Lilibetsjewelrybox Διαγωνισμού μας, είναι πολύ απλοί, αλλά πρέπει να τους ακολουθήσετε όλους, αν θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση. 

1. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του lilibetsjewelrybox.gr στο Instagram

2. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του website μας στο instagram 

3. Κάντε like, σχολιάστε την ανάρτηση του διαγωνισμού και κάντε tag 2 φίλες/ους σας που θα ακολουθήσουν και εκείνες/οι τα 3 "βήματα- όρους του διαγωνισμού μας.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O διαγωνισμός μας θα λήξει στις 20 Μαρτίου, και τα αποτελέσματά του θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες 7 ημέρες από τη λήξη του τόσο από το Cosmeticsdeux.gr, όσο και από τον λογαριασμό μας στο Instagram.


Το lilibetsjewelrybox.gr, σε πρώτο πρόσωπο:


"Η ανάγκη μας για να εκφράσουμε την δημιουργικότητα μας, μάς οδήγησε στη γέννηση της lilibet. Η lilibet δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε το κόσμημα από επαγγελματίες χρυσοχόους που έχουν εργαστεί σε γνωστά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης. Πιστοί στις αξίες μας επιλέγουμε πάντα τα ευγενή μέταλλα για την διαχρονική αξία τους καθώς και για τις ιδιότητές τους. Επιλέγουμε τεχνικές που είναι eco friendly και έτσι βάζουμε το λιθαράκι μας στην μόδα του κοσμήματος."

            ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ LILIBETJEWELRYBOX.GR




Για όλες και όλους εσάς,  έκπτωση 10% για την πρώτη παραγγελία σας  από το website του brand.