8 Μαρτίου. Είναι οι οικείες νοστιμιές της κουζίνας που μυρίζουν αγάπη και κέικ. Είναι τα ξεκαρδιστικά γέλια στα οποία πάντα καταλήγουμε πάνω από μια κούπα καφέ. Οι σοφές κουβέντες, οι συμβουλές αγάπης και εμπειρίας ζωής. Είναι η αγκαλιά, η τρυφερότητα, η αυτονόητη σύνδεση. Είναι η μαμά, η γιαγιά, η σύζυγος, η σύντροφος, η αδερφή, η κολλητή. Είναι η θηλυκή πλευρά της ζωής. Είναι η πολυσύνθετη, πολύπλευρη φύση της γυναίκας.  Είναι η γιορτή. Η γιορτή

της γυναίκας!

Χρόνια Πολλά σε όλες σας! Χρόνια Πολλά σε όλες μας!

Μια ιδιαίτερη μέρα, μια υπέροχη ευκαιρία να τιμήσετε τις γυναίκες της ζωής σας με κάτι ξεχωριστό. Να πασπαλίσετε με χρυσόσκονη αγάπης ένα δώρο πρακτικό που θα πιάσει τόπο, ένα δώρο χρηστικό που θα αποκτήσει θέση στην κάθε μέρα τους, με στιλ, χρώμα και design μοντέρνα αισθητική που η γυναικεία φύση λατρεύει. Ένα δώρο συμβολικό που συνοδεύεται από αναμνήσεις, συναισθήματα, όμορφες σκέψεις... και μηνύματα!

 

Εικόνα που περιέχει κείμενο, εσωτερικό, κόκκινο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Για τη μητέρα...
 Η πόρτα από τον φούρνο ανοίγει και το σπίτι μοσχοβολάει αγάπη. Κάθε φορά που μυρίζουμε φρέσκο, αχνιστό κέικ το μυαλό πηγαίνει στην μαμά μας. Συναισθήματα παιδικής χαράς μας πλημμυρίζουν, όμορφες αναμνήσεις αναδύονται και το μέσα μας γαληνεύει. Μυρίζει ασφάλεια, αγκαλιά και χαμόγελα στοργής.   

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε φόρμες κέικ και είδη ζαχαροπλαστικής που θα μεταφέρουν το μήνυμα... “Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΪΚ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ” Αλήθεια είναι. Λειτουργεί αντανακλαστικά και για μια ζωή. Γλυκά που φουρνίζονται μυρίζουν μαμά.