Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τότε και τώρα...Διασημότητες που φωτογραφίζονται με τον νεότερό τους εαυτό!

 

Tom Hanks, "then and now"


Ο καλλιτέχνης Ard Gelinck έχει τη δική του, προσωπική εκδοχή για το "ταξίδι στο χρόνο". Μέσα από την ολοένα αναπτυσσόμενη συλλογή του, «τότε και τώρα», παρουσιάζει σύγχρονές μας διασημότητες που ποζάρουν με τον εαυτό τους...στο παρελθόν. 
Η εκ μέρους του αριστοτεχνική χρήση του Photoshop κάνει τα πορτρέτα να φαίνονται απόλυτα φυσικά, λες και ο Gelinck ανακάλυψε κάποιο είδος "πύλης στον χρόνο" που επέτρεψε στις δύο ηλικιακές εκδοχές διαφόρων διασημοτήτων να σταθούν δίπλα-δίπλα. Παίζοντας με τον τόνο, την κλίμακα και τις σκιές, το συνονθύλευμα των εικόνων του εμφανίζεται συνεκτικό ως μια ενιαία εικόνα που, σίγουρο είναι, ότι θα σας καταπλήξει.

Matt LeBlanc

Leonardo DiCaprio

Εκτός από την καινοτομία και την επιδεξιότητα στις εικόνες του Gelinck, είναι συναρπαστικό το ότι μπορούμε να δούμε πώς έχουν αλλάξει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου, με την πάροδο του χρόνου. 

Κάποιοι έχουν μεγαλώσει μαζί το κοινό τους, γνωστοί σε αυτό από μικρά παιδιά. Κάποιες, έχουν μεταμορφωθεί από χαριτωμένες σταρ μιας κωμικής, ίσως, σειράς σε γυναίκες που απομακρύνθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και έγιναν ινδάλματα της μόδας. Ανάμεσά τους, υπάρχουν άντρες και γυναίκες, λίγοι μόνο άνθρωποι που ο καιρός τους ομόρφυνε.... Μακάρι να είμαστε όλοι και όλες, τόσο τυχεροί!


Emma Watson

Brad Pitt


Jennifer Aniston