Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Papoutsanis: Νέα σειρά περιποίησης Aromatics

 

Νέα σειρά περιποίησης Aromatics με πολύ επίκαιρα μηνύματα αισιοδοξίας!

Ελπίδα, αγάπη, ελευθερία… Με ονομασίες εμπνευσμένες από αξίες που μας έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα, τα ΝΕΑ Free, Love και Hope της σειράς Papoutsanis Aromatics ήρθαν για να μεταφέρουν αισιοδοξία και δύναμη μέσα από τα αξεπέραστα αρώματά τους και τη μοναδική τους σύνθεση.

Η Papoutsanis, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, παρουσιάζει τη νέα Vegan σειρά προϊόντων του brand Aromatics.

Η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης και να σε ανεβάζει ψυχικά και σωματικά μέσα από υπέροχα αρώματα, που είναι εμπνευσμένα από μεγάλους αρωματικούς οίκους: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί & Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς & Λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο & Λευκό Τσάι.

Με συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και μιλούν στην καρδιά μας μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, η νέα σειρά, με αναζωογονητικά αφρόλουτρα και περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, υπόσχεται να προσφέρει μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας όλη μέρα.

Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz™ που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευ ζην.

Μέσα σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ελευθερία παραμένει σταθερή. Αναζήτησε το δικό σου Papoutsanis Aromatics και απόλαυσε την κάθε στιγμή –γιορτινή και όχι μόνο!

www.papoutsanis.gr. via topconcept.gr