Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μοναδικές χειμερινές προσφορές & δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen


Η νέα χρονιά ξεκινάει στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με πλήθος χειμερινών προσφορών σε αγαπημένα designer brands. Ζήστε μια μοναδική ημέρα με την οικογένειά σας, απολαύστε  διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και επωφεληθείτε από τις εντυπωσιακές προσφορές σε αμέτρητα fashion items στον απόλυτο shopping προορισμό. 
Από τη Δευτέρα 3 εώς και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα βρείτε τις χειμερινές συλλογές των αγαπημένων σας designer brands σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές ενώ οι Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια συνεχίζονται.
                     
Στα μαγικά Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, θα μοιράζονται γράμματα του Αι Βασίλη με την αγαπημένη του συνταγή, μία ευχή και πολλές άλλες εκπλήξεις μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τις 15:00. Το τρενάκι των Χριστουγέννων συνεχίζει τα δρομολόγια για τους μικρούς επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τις 17:00. Και φυσικά, απίστευτα μαγικά παραμύθια για μικρούς και μεγάλους θα κρατήσουν ζωντανό το εορταστικό πνεύμα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου σε δύο γκρουπ διάρκειας 45 λεπτά το καθένα, από τις 11:30 μέχρι τις 12:15 και από τις 12:45 μέχρι τις 13:30. Επισκεφθείτε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, απολαύστε έξυπνες χειμερινές προσφορές, χαλαρώστε σε ένα από τα τα υπέροχα εστιατόρια και καφέ και ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία shopping με την οικογένεια σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το mcarthurglenathens.gr, ή τις σελίδες του στο Facebook και το Instagram.