Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΙΑΤΙ ΤΑ MAXI DRESSES ΕΙΝΑΙ Η MUST ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 Ένα μακρύ φόρεμα, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να αποβεί πιο βολικό ακόμα και από το αγαπημένο μας παντελόνι χαρίζοντάς μας κομψά και άνετα looks!

Είναι γενική αλήθεια πως τον χειμώνα θέλουμε να είμαστε άνετες και ζεστές κυρίως τις ώρες που εργαζόμαστε ή τακτοποιούμε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας. Έτσι, τους πιο κρύους μήνες τα παντελόνια έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ντουλάπα μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να απορρίπτουμε τα φορέματα, καθώς εκτός από απίστευτα στιλάτα είναι ικανά να μας προσφέρουν άνεση σαν να φοράμε τις… αγαπημένες μας φόρμες!

Τα μακριά φορέματα κυριαρχούν φέτος σε όλες τις κολεξιόν μεγάλων οίκων, στις βιτρίνες των καταστημάτων αλλά και στις εμφανίσεις των fashionistas.

Getty Images

Είναι άκρως κομψά και εντυπωσιακά, ακόμα και τα πιο απλά και μονόχρωμα, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν συνδυασμούς που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.

Getty Images

Είτε φορέσουμε στη δουλειά, είτε σε μία βόλτα ακόμα και σε ένα βραδινό ποτό θα είμαστε καλοντυμένες και άνετες, καθώς δεν θα έχουμε να ανησυχούμε για το μήκος και αν το ύφος του φορέματος συνάδει με την ώρα της ημέρας!

Getty Images

Δένουν υπέροχα με ψηλές μπότες, μποτάκια ακόμα και sneakers ενώ συνδυάζοντάς τα με ένα oversized παλτό, το σίγουρο είναι ότι η επιλογή δεν θα μας απογοητεύσει.

Παράλληλα, στην αγορά θα βρούμε υπέροχα καλσόν με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφους συνδυασμούς παίζοντας ακόμα και με τα χρώματα ή τα μοτίβα!

Getty Images

Και αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ένα καπέλο ή ένα headband μπορούν να δώσουν extra χαρακτήρα στο maxi dress μας!

vwoman.gr