Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KORRES: τα πιο ευωδιαστά GIFT SETS

 

Οι γιορτινές συσκευασίες της KORRES θα σας απογειώσουν. Η συλλογή περιλαμβάνει best-selling προϊόντα, premium αρώματα, body milks και σετ μακιγιάζ για τη γυναίκα, αλλά και aftershave και showergel για τον άνδρα.

Στα gift sets, θα βρείτε τα αρώματα Bellflower, Midnight Dahlia και The Black Smokey (Μαύρη Μάσκαρα για Πυκνές Βλεφαρίδες No01 & Μαύρο Μολύβι για Περίγραμμα Ματιών No01) για εκείνη και Black Pepper και Oceanic Amber για εκείνον.

Παράλληλα, μόλις κυκλοφόρησε και το άρωμα Cashmere Kumquat, με την απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ, που έχει εκθειαστεί ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας, το άρωμα του Κουμκουάτπου συμβολίζει την ευημερία, του προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση. Αν σε αυτά, προσθέσουμε και τη Βανίλιαπου θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις, τότε μιλάμε για ένα γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

@korres.athens
#KorresEauDeToilette

Οι νέες προτάσεις μακιγιάζ της KORRESColour The Jungle Nudes

Μακιγιάζ με skincare benefits, τέλεια απόδοση χρώματος με διάρκεια και μία παλέτα εμπνευσμένη από τροπικά δάση και εξωτικά τοπία που αποτυπώνεται στη νέα limited edition Jungle Nudes Eyeshadow Palette και στα δύο matching Velvet Eyelinersπου ανήκουν στη συλλογή Volcanic Minerals. Η δημιουργία των προϊόντων ξεκινάει από τη φύση –αποχρώσεις της γης και ιχνοστοιχεία με τονωτικές ιδιότητες, όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρος, νάτριο, κάλιο, και  ηφαιστειακές εκρήξεις, που χαρίζουν το δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα. Το Formulation Lab της μάρκας συνδυάζει αυτά τα τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία με έλαια, κεριά και πούδρα καλαμποκιού για να δημιουργήσει μία κρεμώδη, απαλή υφή σκιών που καλύπτουν ομοιόμορφα τα βλέφαρα, χωρίς να τα επιβαρύνουν, και στη σύσταση ενός μολυβιού ματιών για βελούδινο άπλωμα και απόλυτο eye-definition.

#KorresMakeup
#TheJungleNudes

Topconcept.gr