Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Gigi Hadid, νέο hair look

 


Αν ψάχναμε έναν χαρακτηρισμό για τα super models και τις συχνές αλλαγές που κάνουν στην εμφάνισή τους, αυτός θα μπορούσε να είναι "χαμαιλέοντες ομορφιάς", κάτι που είναι στην ουσία αυτό που καλούνται να κάνουν αφού ποτέ σχεδόν δεν υιοθετούν το ίδιο χτένισμα ή μακιγιάζ στις πασαρέλες. 

Μερικές φορές, όμως, τα super models "μεταμορφώνονται" και  έξω από τις πασαρέλες, αναζητώντας ένα ιδανικό στυλ ή μια εμφάνιση που θα μιμηθούν οι φανατικές θαυμάστριές τους. 

Πρόσφατο παράδειγμα, το ξανθό χρώμα μαλλιών της Gigi Hadid, μια δραστική αλλαγή από την πλούσια μελαχρινή χαίτη που την χαρακτηρίζει συνήθως.

Το ανοιχτό χρώμα των μαλλιών του μοντέλου έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram της στυλίστριας Elizabeth Sulcer στις 26 Ιανουαρίου, όπου η Hadid εμφανίζεται με σούπερ ανοιχτόχρωμα ξανθά κύματα να "τρέχουν" πάνω στο ροζ κοστούμι της. Η Sulcer, "τάγκαρε" τον κομμωτή των διασημοτήτων Πάνο Πανανδριανό στην ανάρτηση, κάτι που δείχνει ότι ήταν εκείνος που της έκοψε τα μαλλιά για τη φωτογράφιση. Ο hair colorist  πίσω από το φρεσκο-χρυσαφένιο λουκ είναι ο Keith Shore, αγαπημένος hair artist της Hadid (ο οποίος αποκάλυψε στο περιοδικό IG ότι η δραστική μεταμόρφωση έγινε μέσα σε ένα μόνο πρωί). 

Η σχεδόν πλατινέ απόχρωση των ξανθών μαλλιών της είναι πιο ανοιχτή από την πιο σκούρα καραμελέ που υιοθετούσε στο παρελθόν, μια ωραία λαμπερή απόχρωση για τους "σκοτεινούς" χειμερινούς μήνες.

Το χρώμα των μαλλιών της Hadid έχει υποστεί αρκετές σημαντικές αλλαγές τον τελευταίο καιρό. Μετά από χρόνια με το φυσικό της καστανόξανθο, το σούπερ μόντελ αποκάλυψε μια κοκκινωπή απόχρωση τον Μάρτιο - μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση (που έγινε από τον Πανανδριανό) κάνοντας το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Versace Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, ωστόσο, ήταν μεταξύ των πρώτων από μια σειρά διασημοτήτων της A-list (όπως η Hailey Bieber και η Florence Pugh) που έγινε μελαχρινή. Και οι δύο αποχρώσεις ήταν στις τάσεις της μόδας: Οι κορυφαίοι στυλίστες χαρακτήρισαν το χάλκινο /κόκκινο και το καφέ/ σοκολατί ως δύο από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις του 2022.



 Με τα πρόσφατα ανοιχτόχρωμα μήκη της, η Hadid αποδεικνύει ότι ο χειμώνας δεν είναι μόνο σκοτεινός! Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους top hair stylists, οι μελί ανταύγειες και οι αποχρώσεις "pumpkin spice" θα είναι στην τάση αυτή τη σεζόν - οπότε αν θέλετε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας, έχετε από πού να εμπνευστείτε.

photo via Pinterest