Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λάδι μαλλιών: Συμβουλές και μυστικά για σωστή εφαρμογή!

 



Ανακαλύψτε πως να χρησιμοποιήσετε τα λάδια μαλλιών για να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας!

Η μεγαλύτερη επιθυμία μας για τα μαλλιά μας πάντα ήταν η καλή υγεία τους, έτσι ώστε να φαίνονται όμορφα, λαμπερά και γερά.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ταλαιπωρούνται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η περιβαλλοντική ρύπανση ή οι τεχνικές εργασίες, αλλά και από εσωτερικούς παράγοντες, όπως το στρες ή η κληρονομικότητα.

Παραδοσιακά, σε όλους τους πολιτισμούς τα λάδια αποτελούσαν μια πολύ διαδεδομένη λύση για την επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών και την επαναφορά της χαμένης τους υγρασίας και ομορφιάς.

Η νέα τάση των λαδιών λοιπόν ως προϊόντα εντατικής περιποίησης των μαλλιών και του τριχωτού που θρέφουν και αναζωογονούν σε βάθος με ευεργετικές συνθέσεις και καινοτόμες υφές, έχει ρίζες στο παρελθόν και τεχνολογία από το μέλλον!

Πλέον, με τη βοήθεια της επιστήμης, μπορεί κανείς με το κατάλληλο λάδι και με το σωστό τρόπο χρήσης να αντιμετωπίσει εντατικά κάθε πρόβλημα.

Συνδυάζοντας την παράδοση και την εμπειρία με την επιστήμη, η APIVITA παρουσιάζει 3 θαυματουργά λάδια μαλλιών, με 3 μοναδικές φόρμουλες πλούσιες σε ευεργετικά συστατικά που λύνουν κάθε πρόβλημα των μαλλιών και του τριχωτού σαν μικρά θαύματα της φύσης!

Μέσα στα μικρά φαρμακευτικά μπουκάλια τους, το Nature’s Hair Miracle - Λάδι Ενδυνάμωσης και Τόνωσης για τα Μαλλιά, το Λάδι κατά της Ξηροδερμίας και της Πιτυρίδας, καθώς και το Rescue Hair Oil - Λάδι Θρέψης και Επανόρθωσης για τα Μαλλιά, ενισχύουν τη θεραπεία μαλλιών που θέλουμε να ακολουθήσουμε και επαναφέρουν την υγεία και την ομορφιά τους.


Γνωρίζετε όμως πως χρησιμοποιούνται σωστά για να τους δώσετε την ευκαιρία να κάνουν θαύματα στα μαλλιά σας;

Παρακάτω θα βρείτε τις κατάλληλες οδηγίες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θαυματουργά λάδια μαλλιών της APIVITA που θα μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα μαλλιά σας!

Nature’s Hair Miracle - Λάδι Ενδυνάμωσης και Τόνωσης για τα Μαλλιά

Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Nature’s Hair Miracle είναι ένα εξαιρετικό φυσικό λάδι, εμπλουτισμένο με 5 ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια και αποτελεί το πρώτο και απαραίτητο βήμα περιποίησης για τη φροντίδα του τριχωτού. Είναι ένα πραγματικό "θαύμα της φύσης" που θρέφει και δυναμώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας υγεία και ζωντάνια. Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας και ταυτόχρονα διατηρεί την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού. Πάνω από όλα αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα ενώ τα αιθέρια έλαια χαρίζουν μια πολυτελή αίσθηση αναζωογόνησης.

Συμβουλές και μυστικά για κατάλληλη χρήση:

  • Χρησιμοποιείστε το 1-2 φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο.
  • Το Nature’s Hair Miracle ενισχύει αποτελεσματικά τη δράση των προϊόντων που εφαρμόζονται στη συνέχεια, οπότε μεγιστοποιεί και τη δράση οποιουδήποτε θεραπευτικού σαμπουάν επιλέξετε.
  • Χρησιμοποιείστε το ιδανικά ως εξής: χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω κάνοντας 3-5 χωρίστρες ανάλογα την πυκνότητα των μαλλιών. Γεμίστε την πιπέτα και εφαρμόστε στις ρίζες (κυρίως στο πάνω σημείο του κεφαλιού), σύροντας την πιπέτα προς τα πίσω σε κάθε χωρίστρα. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Ξεπλένεται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα μετά το λούσιμο.
  • Μια ελαφριά αίσθηση υπεραιμίας είναι φυσιολογική και οφείλεται στα αιθέρια έλαια και στην ευεργετική τους δράση.
  • Δεν συνιστάται η χρήση του για ευαίσθητο τριχωτό.

Λάδι κατά της Ξηροδερμίας και της Πιτυρίδας

Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, το μικρό αυτό θαύμα κλεισμένο στο φαρμακευτικό μπουκάλι του συμπληρώνει ιδανικά την εντατική θεραπεία για την ξηροδερμία και την πιτυρίδα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις νιφάδες και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Το Λάδι κατά της Ξηροδερμίας και της Πιτυρίδας είναι εμπλουτισμένο με πρόπολη και 4 ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια και αποτελεί μια εντατική φροντίδα που καταπολεμά ακόμα και τις πιο σοβαρές και επίμονες περιπτώσεις ξηροδερμίας και λιπαρής πιτυρίδας. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει και θρέφει το τριχωτό χωρίς να κάνει τα μαλλιά λιπαρά μετά το λούσιμο.

Συμβουλές και μυστικά για κατάλληλη χρήση:

  • Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το 3 φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο.
  • Ιδανικά συνδυάστε το λάδι με το Σαμπουάν κατά της Ξηροδερμίας ή της Λιπαρής Πιτυρίδας APIVITA.
  • Αποφεύγετε το ξύσιμο του κεφαλιού καθώς μπορεί να τραυματιστεί το τριχωτό και να γίνει ευάλωτο σε μολύνσεις.
  • Περιορίστε το θερμό styling που καταστρέφει και αφυδατώνει την τρίχα.
  • Αφήστε να μαλλιά σας να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.
  • Για πιο σωστή χρήση, χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω κάνοντας χωρίστρες. Γεμίστε την πιπέτα και εφαρμόστε στις ρίζες (κυρίως στο πάνω σημείο του κεφαλιού), σε 3-5 χωρίστρες ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών, σύροντας την πιπέτα προς τα πίσω. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Ξεπλένεται εύκολα. Δεν αφήνει λιπαρότητα μετά το λούσιμο.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο.

Rescue Hair Oil - Λάδι Θρέψης και Επανόρθωσης για τα Μαλλιά

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Rescue Hair Oil με δραστική φυσική φόρμουλα πλούσια σε φυτικά πολύτιμα λάδια είναι η ιδανική συμπληρωματική περιποίηση στην καθημερινή εντατική φροντίδα των μαλλιών. Θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα ενώ προστατεύει από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι). Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα των μαλλιών, περιορίζει το φριζάρισμα και τιθασεύει, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά, με ευχάριστο άρωμα.

Συμβουλές και μυστικά για κατάλληλη χρήση:

  • Χρησιμοποιείστε το Rescue Hair Oil σαν εντατική θεραπεία πριν το λούσιμο για θρέψη των μαλλιών για 15-30 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας.
  • Για πειθαρχία και προστασία, εφαρμόστε μερικές σταγόνες σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο και πριν από το στέγνωμα ή το styling.
  • Ο ιδανικός τρόπος χρήσης είναι να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας, να τρίψετε ελαφρά τα χέρια και να απλώσετε κατά μήκος των μαλλιών, επιμένοντας στις άκρες. Εντάξτε το στη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σας για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Το Rescue Hair Oil δεν κάνει θαύματα μόνο στα μαλλιά μας! Επιπλέον χαλαρώνει και αναζωογονεί τη διάθεση με βιολογικά αιθέρια έλαια από γεράνι, λεβάντα, σανταλόξυλο, περγαμόντο και absolute από κερί μελισσών.
  • apivita.com