Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΙΛΙΩΝ

 


Πως προετοιμάζετε τα χείλη σας πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας; Οι περισσότεροι θα απαντάγανε «δεν τα προετοιμάζω», όμως θα έπρεπε! Έτσι θα διατηρήσετε τα χείλη σας υγιή και θα κάνετε το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο.

1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Πάντα να ξεκινάτε με ένα απολεπιστικό χειλιών για να απομακρύνετε την ξηρή επιδερμίδα. Αυτό προλαμβάνει το κραγιόν σας από το να ξεφτίζει ή να δείχνει ξηρό. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας απολεπιστικό. Απλά αναμείξτε μέλι και ζάχαρη σε ένα μπολ και τρίψτε το στα χείλη σας. Αφαιρέστε το με ένα στεγνό πανί και είστε έτοιμες.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Τα νεκρά κύτταρα έφυγαν! Τώρα είναι ώρα για ενυδάτωση. Το αγαπημένο μας Tender Care είναι απίθανο για να αποκαταστήσετε την απαλότητα των χειλιών σας. Πολλοί ειδικοί της ομορφιάς ορκίζονται επίσης και στα έλαια προσώπου – οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε το οργανικό Έλαιο Προσώπου Ecobeauty για φυσικά απαλά χείλη.

3. ΒΑΣΗ
Όταν προετοιμάσετε τα χείλη σας θα χρειαστείτε να δημιουργήσετε τον καμβά που θα δεχτεί το χρώμα. Μια βάση για τα χείλη είναι τέλεια για να προλάβετε το ξέφτισμα και να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκέσει περισσότερο.

4. ΧΡΩΜΑ
Το τελευταίο βήμα είναι να εφαρμόσετε το ίδιο το κραγιόν. Είτε χρησιμοποιήσετε κραγιόν, είτε μολύβι είτε lip gloss, είναι πάντα καλή ιδέα να ξεκινήσετε με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση. Έτσι θα έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Το αποτέλεσμα; Άψογα χείλη όλη την ημέρα!

gr.oriflame.com