Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η TZIMAS COSMETICS ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ!


 Όνειρα ομορφιάς που πραγματοποιούνται με την Beauty Sleep Cream της Tzimas Cosmetics!

Η Tzimas Cosmetics λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της κρέμα βραδινής περιποίησης, την Beauty Sleep Cream που βασίζεται στις «μαγικές» δυνάμεις της ρετινόλης και… του ύπνου!

Κατά τη διάρκεια της νύκτας το αόρατο εσωτερικό βιολογικό μας ρολόι σημαίνει την έναρξη των επανορθωτικών διεργασιών των κυττάρων του δέρματος και οι πόροι μας διαστέλλονται, έτοιμοι να υποδεχθούν όλα τα συστατικά των καλλυντικών προϊόντων που εφαρμόζουμε πριν πέσουμε για

ύπνο.

Η Tzimas Cosmetics επέλεξε τη ρετινόλη ως βασικό συστατικό της Beauty Sleep Cream λόγω των εξαιρετικά ευεργετικών αντιγηραντικών ιδιοτήτων της που την έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά της σύγχρονης Κοσμετολογίας και όχι αδικαιολόγητα. Επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και προλαμβάνει τις εξάρσεις ακμής μειώνοντας τα σημάδια της. Η αναπλαστική της δράση, δε, είναι διπλά αποτελεσματική κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Την καινοτόμο φόρμουλα της Beauty Sleep Cream συμπληρώνουν συστατικά που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρα και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος, ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και εκχυλίσματα ριζών λούφας και φύλλων δενδρολίβανου που προστατεύουν το δέρμα από το blue light και ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η Beauty Sleep Cream πραγματοποιεί όλα τα όμορφα όνειρά μας και το πρωί μας βρίσκει πιο λαμπερές, πιο ξεκούραστες, με δέρμα πιο λείο και σφριγηλό!

Θα την βρείτε με 19 ευρώ τα 55g στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή 83 & Εδέσσης 2 Θεσσαλονίκη καθώς και στο e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr.

vwoman.gr