Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sfyga Aluminium, με ποιότητα και γεύση ελληνική!

Ένα εντυπωσιακό γεύμα, χρειάζεται και μια ιδιαίτερη πρόταση παρουσίασης για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό!
Χρησιμοποιείστε το "Σφυρήλατο Χυτράκι Σερβιρίσματος" αντί για ένα συνηθισμένο πιάτο και κάντε την διαφορά.

 Η μαγειρική θέλει γνώση, μεράκι, "τέχνη", αλλά και καλά, ειδικά σχεδιασμένα, υψηλής ποιότητας σκεύη, για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Γι΄αυτό, το CosmeticsDelux.gr σας προτείνει τα προϊόντα της εταιρείας SFYGA ALUMINIUM, που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sfyga.com

Πρόκειται για μια εταιρεία με μεγάλη, επιτυχημένη πορεία στον χώρο, από το 1945, όταν ο Μανώλης Κοντιζάς ιδρύει μια μικρή Ελληνική βιοτεχνία στο κέντρο της Αθήνας με το όνομα Sphinx με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή και διάθεση οικιακών σκευών αλουμινίου.

Ωστόσο, στα μέσα της δεκαετίας του '70 στην αγορά παρατηρείται έντονη ζήτηση για προϊόντα επαγγελματικού χαρακτήρα με αποτέλεσμα η εταιρεία να επεκταθεί στην παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού αποβλέποντας στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της εποχής.

Την πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη της εταιρείας θα βρείτε εδώ.

Σήμερα, η SFYGA ALUMINIUM παράγει επαγγελματικά αλλά και οικιακά σκεύη μαγειρικής υψηλής ποιότητας και αισθητικής, απόλυτα απαραίτητα για τις νοικοκυρές που "σέβονται" την κουζίνα τους...

Μαρμίτες, χύτρες, πλασωτέ, φριτούρες, τηγάνια, κατσαρόλες, μπεν μαρί....είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα της εταιρείας που θα βρείτε στον ιστότοπό της.




www.sfyga.com

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Εμμανουήλ Ροΐδη 20, 

121 31 Περιστέρι,  

Τ. 210 3463 902, 

email: info@sfyga.com