Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το «ευχαριστώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού στον πατέρα του με ένα JohnnieWalker


 Το JohnnieWalker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζουν ένα νέο διαφημιστικό σποτ, στο οποίο μας προσκαλούν να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας και να συνεχίσουμε να περπατάμε μαζί.

Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει ένα διαφορετικό ραντεβού στον πατέρα του, για να του πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ», που είναι πάντα δίπλα του. Για τον Κωνσταντίνο, ο πατέρας του ήταν και εξακολουθεί να είναι το πρότυπό του, μαθαίνοντάς του ότι το να ακολουθείς τα όνειρά σου με ειλικρίνεια, πάθος και αφοσίωση θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο της επιτυχίας.

H φετινή εορταστική περίοδος είναι ίσως η πιο κατάλληλη αφορμή να θυμίσουμε στους δικούς μας αγαπημένους τη σημασία που έχουν στη ζωή μας και να μοιραστούμε μαζί τους ιδιαίτερα δώρα, από καρδιάς. Προσφέροντας τους ένα μοναδικό δώρο, όπως το Johnnie Walker Blue Label, θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και θα εκφράσουμε τον ουσιαστικό δεσμό που μας δένει όσο συνεχίζουμε να περπατάμε μαζί.

Σε κάθε φιάλη του Johnnie Walker Blue Label, περικλείεται ένα blend από εξαιρετικά σπάνια και υψηλής ποιότητας σκωτσέζικα ουίσκι, κάθε ένα με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα. Ένα Scotch Blended Whisky, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας ουίσκι. Μόνο   1 ανάμεσα σε 10.000 βαρέλια θεωρείται επαρκές ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική και χαρακτηριστική γεύση του.

Το JohnnieWalkerBlueLabel είναι ένα «βελούδινο» απόσταγμα με  πολλαπλά στρώματα γεύσεων από φρούτα, μπαχαρικά και νότες καπνού, για ξεχωριστές περιστάσεις μαζί με αγαπημένους, αυτή τη γιορτινή περίοδο. 


#JohnnieWalker

#KeepWalking
#KeepWalkingTogether
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ