Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γιορτινές ημέρες στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία


 Για άλλη μία χρονιά μύρισε Χριστούγεννα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, με τους αγαπημένους Καρυοθραύστες στην είσοδο να καλωσορίζουν τους επισκέπτες, που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική, γιορτινή (και όχι μόνο) εμπειρία με μια νότα μαγείας και λάμψης! Επισκεφτείτε, λοιπόν…

G.BCorner Gifts & Flavors

Εντυπωσιακές ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων με μια σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, μια αποκλειστική ποικιλία εγχώριων εδεσμάτων καθώς και τα διάσημα γλυκά που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου. Αυθεντικά macaron, χριστουγεννιάτικο κέικ,  απολαυστικά μπισκότα καθώς και μια ποικιλία από κορμούς και γιορτινά γλυκά είναι διαθέσιμα για να τα απολαύσετε στο σπίτι ή για να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Βρείτε τα προϊόντα και στο on line store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο www.grandebretagnestore.com και στο www.gbcornergifts.com

Winter Garden City Lounge Christmas Flavors

Στο πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden, έχει στηθεί, όπως κάθε χρόνο, ο πλούσιος εορταστικός μπουφές γλυκών με τίτλο Christmas Flavors, που επιμελήθηκε και ετοίμασε για τους επισκέπτες η ταλαντούχα ομάδα ζαχαροπλαστικής του ιστορικού ξενοδοχείου και συνδυάζεται απόλυτα με το αγαπημένο σας ρόφημα.

Εξερευνήστε το μενού: ChristmasFlavors

Christmas Afternoon Tea & Afternoon Tea for Kids

Μέσα στο ζεστό περιβάλλον του Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το Christmas Afternoon Tea, διατηρώντας τις αγγλικές παραδόσεις, εμπλουτίζεται με μια πλούσια ποικιλία από γιορτινά συνοδευτικά εδέσματα, όπως σπιτικά αρτοποιήματα με τυρί brie-βύσσινο, αυγό-νεροκάρδαμο, τάρτα μανιταριών με τρούφα, καπνιστό σολομό με λεμονοπίπερο καθώς και χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως τάρτα ‘Mont Blanc’, μους αμυγδάλου με κάστανο, ‘dacquoise’ φουντουκιού με κάστανο, κέικ κάστανο με βατόμουρο, ginger cookies και  ‘cannelés bordelais’ με βανίλια και ρούμι,  που επιμελούνται ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του ζαχαροπλαστείου. Από το μενού φυσικά δεν λείπουν τα κλασικά φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με Κορινθιακή σταφίδα, clotted cream και χειροποίητες εποχιακές μαρμελάδες.

  • Μέσω της υπηρεσίαςTeaMeAway έχετε πλέον τη δυνατότητα να απολαύσετε το πολυτελές απογευματινό τσάι και στη θαλπωρή του σπιτιού σας! Κάντε την παραγγελία σας καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00 στο GB Corner Gifts & Flavors ή τηλεφωνικά στο 210 3330748 και θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε μέσα σε 1 ώρα. Η εξαιρετική ομάδα μας και τα αυθεντικά αρώματα τσαγιών της συλλογής του Ξενοδοχείου, υπόσχονται να φέρουν λίγη από τη μοναδική αίσθηση της Μεγάλης Βρεταννίας στο σπίτι σας.
ΡΕΒΕΓΙΟΝ Στο GB Roof Garden Restaurant & Στο Tudor Hall Restaurant

Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαύστε παρέα με φίλους και οικογένεια τη θέα της γιορτινής Αθήνας και τις ξεχωριστές γεύσεις των μενού που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαζί με την ομάδα των σεφ.