Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bershka: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΑΚΑΡ!

 


Ρετρό διάθεση σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις στο νέο editorial της Bershka, μέσα από ανανεωμένα σύνολα με ζακάρ πλεκτά κομμάτια που θα τα φορέσετε με μπότες σε απομίμηση δέρματος μέχρι το γόνατο με chunky σόλα.

Στενές γραμμές με άλλες πιο oversized εξακολουθεί να είναι must αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό άλλωστε παρουσιάζουμε μια σειρά από μπλουζάκια, μίνι φορέματα και στενά παντελόνια που συνδυάζονται μέσω του layering με άλλα πιο φαρδιά πανωφόρια, όπως το XL overshirt, το κοντό τζάκετ πρόβατο ή το μαύρο νάιλον bomber με γιακά σε αντίθεση.

Μια άλλη τάση που επιστρέφει για να μείνει είναι οι cut-out λεπτομέρειες που προσθέτουμε στο ΖΑΚΑΡ για να δώσουμε έξτρα στιλ στη μεγάλη ποικιλία γραμμών, μοτίβων και υφασμάτων αυτού του νέου fashion statement

Ένα από τα κομμάτια-κλειδί αυτής της νέας κολεξιόν είναι χωρίς αμφιβολία το ανδρόγυνο παλτό με «hacked» αισθητική. Η δομή του απαρτίζεται από δύο μισά, ένα μαύρο και ένα με καρό μοτίβο glen plaid.

Από την άλλη, το μαύρο καπιτονέ γιλέκο σε απομίμηση δέρματος και το χνουδωτό oversize παλτό σε πράσινο αντιπροσωπεύουν την πιο σύγχρονη πλευρά αυτής της διαχρονικής πρότασης που είναι γεμάτη νοσταλγία. Συναντάμε το ΖΑΚΑΡ και στα πλεκτά μέσα από κομμάτια όπως η ζακέτα με πλεξίδες, το ασύμμετρο πουλόβερ ή το μάξι ελαστικό φόρεμα σε χακί.