Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

12 Days of Christmas With O/Purist

 

Φέτος τις γιορτές με κάθε O/Purist Cocktail που θα παραγγέλνεις, σε ένα από τα 70 καλύτερα ελληνικά bar, σε κερνάμε το δεύτερο!

Το O/Purist, το πιο cool ελληνικό ποτό που δημιούργησαν 10 κορυφαίοι  Έλληνες bartenders με σκοπό να βάλουν το τσίπουρο δυναμικά στα καλύτερα bar του κόσμου, φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί στην πιο φαντασμαγορική ενέργεια της σεζόν, κερνώντας μας το δεύτερο cocktail!

Από τις 11 Δεκεμβρίου και για όλη την διάρκεια των γιορτών, 70 bar σε όλη την Ελλάδα, γεμίζουν με εντυπωσιακούς καρυοθραύστες και στολισμένα στεφάνια. Γαρνίρουν τα ποτά τους με Candy Canes και μας χαρίζουν αυτοκόλλητα. Δημιουργούν πεντανόστιμα cocktail με O/Purist και μας προτείνουν να τα ανακαλύψουμε, κάθε μέρα, κάθε βράδυ!

Επιπλέον, το O/Purist, παραμένοντας πιστό στις αρχές του για προσφορά στην ευρύτερη κοινότητα, φέτος τις γιορτές συνεργάζεται με την ΜΚΟ “Ο Άλλος Άνθρωπος” και προσφέρει γεύμα σε 600 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Γιατί ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις ένα O/Purist Cocktail είναι πάντα με παρέα…

Τα –Santa Approved– O/Purist Cocktailsπου θα βρεις στα 70 καλύτερα bar σε όλη την Ελλάδα είναι το O/Purist Bramble και το Rudolphs Nose.

Και αν αναζητάς τις πιο εντυπωσιακές, εύκολες συνταγές cocktail, μπορείς να βρεις step by step οδηγίες από τους bartenders της ομάδας μας, στο κανάλι του O/purist στο Youtube, ακολουθώντας το link.