Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Η ΛΙΛΙ ΚΟΛΙΝΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ VOGUE AUSTRALIA

 

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη μόδα, τους στόχους της αλλά και τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου.

Το Vogue Australia παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily In Paris» Λίλι Κόλινς στο εξώφυλλο του τεύχους του Δεκέμβριος 2021.

Φωτογραφημένη από τον φωτογράφο μόδας Νεντ Ρότζερτς, η Λίλι Κόλινς φοράει δημιουργία Saint Laurent και κοσμήματα Cartier.

«Νομίζω ότι όταν ήμουν μικρότερη ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένη στο μέλλον, γιατί ήξερα πολύ καλά πού ήθελα να πάω και πού κατευθυνόμουν. Ή ήλπιζα ότι κατευθυνόμουν. Εκεί εστίαζα και έχανα το παρόν και τις στιγμές του “τώρα”. Η πραγματική μου εστίαση και το πάθος ήταν η δουλειά μου. Δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε να είμαι με τους φίλους μου, φυσικά και το απολάμβανα, αλλά ήμουν πάντα με γνώμονα τη δουλειά και το μέλλον» αναφέρει στη συνέντευξη η Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Αλλά τώρα, αυτό που πραγματικά θέλω να βρω στο μέλλον μου, είναι αυτό που έχω με τον άντρα μου και τον σκύλο μας, οπότε αυτό με έκανε να επικεντρωθώ πολύ περισσότερο στο παρόν και το μέλλον θα έρθει» προσθέτει η Λίλι Κόλινς, η οποία παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, γιο του ηθοποιού, Μάλκομ ΜακΝτάουελ.