Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εντυπωσιακό restart για FOODTECH & ARTOZA

 


FOODTECH - ARTOZA

Eντυπωσιακό restart με ασφάλεια
και πλήθος ουσιαστικών επισκεπτών

Εντυπωσιακή επανεκκίνηση -υπεράνω των προσδοκιών- σημείωσαν οι εκθέσεις FOODTECH και ARTOZA, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παράλληλα 12-15 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Περισσότεροι από 12.500 επιχειρηματίες και στελέχη από τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, αλλά και από την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, επισκέφθηκαν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και τις δύο εκθέσεις.

H επιτυχία αυτή καταδεικνύει την “δίψα” της αγοράς για την πραγματοποίηση των εκθέσεων με φυσική παρουσία και επιβεβαιώνει το ρόλο τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας! 

 

Πλήρως ικανοποιημένοι δηλώνουν εκθέτες & επισκέπτες

Εκθέτες και επισκέπτες και των δύο εκθέσεων συναντήθηκαν ξανά και έθεσαν γερές βάσεις για νέες επικερδείς εμπορικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα αμφότεροι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπορική αποτελεσματικότητά της. Ειδικότερα και οι 220 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές εμπορικές συναντήσεις τόσο με τους Έλληνες επισκέπτες -από κάθε γωνιά της Ελλάδας- όσο και με τους  200 hosted buyers, από 19 χώρες από τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.