Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η νέα Mercedes SL θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου


 

Η νέα Mercedes SL θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου

Η SL είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Mercedes, δηλώνει ανελλιπώς το παρόν στη γκάμα της εταιρείας εδώ και σχεδόν 70 χρόνια, ενώ κάθε καινούργια γενιά της είναι είδηση και γεγονός. Το ίδιο ισχύει και για την καινούργια εκδοχή της που θα παρουσιαστεί, μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο αναμονής με πολλές teaser εικόνες και βίντεο, που θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου.

Η ολοκαίνουργια SL θα αφήσει πίσω της τη μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή της προκατόχου της και θα επιστρέψει στην κλασική μαλακή. Η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη προσφέροντας κορυφαία ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η οροφή φυσικά και θα έχει ηλεκτροκίνητο μηχανισμό αναδίπλωσης, ενώ όταν είναι κατεβασμένη θα αποκαλύπτει ένα σύγχρονο εσωτερικό με έντονο high tech προσανατολισμό, που έχει αποκαλύψει ήδη η γερμανική εταιρεία. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικού η επικλινής οθόνη του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα, λύση που έχει επιλεγεί προκειμένου να αποφεύγονται, όσο είναι δυνατόν, οι αντανακλάσεις. Η SL θα έχει και ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο ενώ ο κινητήρας της θα είναι ο γνωστός V8 των 4.000 κυβικών της AMG, που θα είναι διαθέσιμος και με ηλεκτρική υποβοήθηση.