Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOUIS VUITTON: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ


    07:15,

O κορυφαίος γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες και οι τσάντες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 είναι πραγματικά αριστουργήματα.

Ο οίκος Louis Vuitton δε σταματά να μας εκπλήσσει. Πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τις τσάντες της νέας σεζόν και μας εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά. Οι τσάντες για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2022 είναι πραγματικά έργα τέχνης, αφού σχεδιάστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο οίκος  Louis Vuitton κάλεσε έξι διεθνώς καταξιωμένους εικαστικούς να χρησιμοποιήσουν την θρυλική τσάντα Capucines ως τον κενό καμβά τους και να δημιουργήσουν πάνω σε αυτήν ένα έργο τέχνης.

Το αποτέλεσμα ήταν απλά υπέροχο! Επιβεβαιώνοντας την ικανότητα της κλασικής τσάντας του οίκου να εμπνέει άκρατη δημιουργικότητα, οι Gregor Hildebrandt, Donna Huanca, Huang Yuxing, Vik Muniz, Paola Pivi και Zeng Fanzhi, την μετέτρεψαν σε έξι εντυπωσιακά εικαστικά έργα με περίτεχνα σχέδια, τα οποία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν μόνο 200 τσάντες.

Το χαρακτηριστικό των νέων δημιουργιών  είναι τα έντονα χρώματα και τα επιβλητικά μοτίβα που δίνουν μια άλλη πνοή στην τσάντα, σήμα κατατεθέν του οίκου.