Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JENNIFER LOPEZ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ


 H Λατίνα star φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της νέας της σειράς παπουτσιών, με μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής. 

Με μία εντυπωσιακή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου πόζαρε στον φακό η Jennifer Lopez. Πρόκειται για μία ροζ, ombre φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski.

Instagram/vrettosvrettakos

«Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος. Η υπέροχη Jlo φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά  παπουτσιών της για τις ανάγκες του @dsw. Ευχαριστούμε τους σταρ της μόδας, τους στιλίστες @robzangardi και @marielhaenn #RandM για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία και την υπέροχη συνεργασία. Μια ολόσωμη φόρμα, διακοσμημένη με 250.000 κρύσταλλα σε φούξια ombre τόνους», έγραψε ο Έλληνας σχεδιαστής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι, βέβαια η πρώτη φορά που η JLo επιλέγει τον Βρεττό Βρεττάκο για τις εμφανίσεις της. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η κόκκινη, ολόσωμη φόρμα, που δημιούργησε ο ταλαντούχος Έλληνας ειδικά για εκείνη.

Όμως, η Jennifer Lopez δεν είναι η μόνη διάσημη κυρία που λατρεύει τον Έλληνα σχεδιαστή. Και η Beyonce, ουκ ολίγες φορές, έχει φορέσει δημιουργίες Βρεττός Βρεττάκος.

Η εμφάνιση της με το φόρεμα στα χρώματα της άμμου, κεντημένο με  κρύσταλλα Swarovski, εντυπωσίασε τόσο πολύ που έγινε ακόμα και κούκλα! 

Στη φωτογράφηση με τα δίδυμα παιδιά της, η Beyonce διάλεξε ένα αέρινο, μοβ, floral φόρεμα “Βρεττός Βρεττάκος”, που ήταν απλά υπέροχο!

Η Rita Ora δεν μπορεί να αντισταθεί στον Έλληνα σχεδιαστή. Σε πρόσφατη εμφάνιση της, την είδαμε με ένα μπλε κορμάκι “Βρεττός Βρεττάκος”, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν, οι πολύχρωμες ελαστικές μπότες, κεντημένες με κρύσταλλα Swarovski, σήμα κατατεθέν του  σχεδιαστή.

Παράλληλα, πολλές διάσημες Ελληνίδες αγαπούν τον Βρεττό Βρεττάκο. Η καυτή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision έγινε ακόμα πιο καυτή, χάρη στη sexy φόρμα που εμπνεύστηκε από της φλόγες του ” fuego” ο Βρεττάκος.

Και η Έλενα Παπαρίζου λέει: “ναι” στον Βρεττό Βρεττάκο. Φορέματα του γνωστού σχεδιαστή έχει φορέσει όχι μόνο στη Eurovision αλλά στο τηλεοπτικό show “The voice”.

 vwoman.gr