Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EYELINER: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ


    07:37,

Μάθετε πώς θα καθηλώσετε με το βλέμμα σας

Ποια από εμάς δε λατρεύει το eyeliner; Eίναι ο τρόπος για να κάνουμε το βλέμμα μας να φαίνεται έντονο και άκρως σαγηνευτικό. Φέτος οι κανόνες της  ομορφιάς  επιτάσσουν το eyeliner να γίνει ακόμα πιο έντονο και δυναμικό. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες τάσεις στο eyeliner και κυρίως πώς μπορείτε να τις πετύχετε.

Γραμμές  eyeliner στο άνω και κάτω βλέφαρο

Οι έντονες γραμμές στο eyeliner πάντα θα επικρατούν, καθώς χαρίζουν ένα άκρως εντυπωσιακό βλέμμα. Αυτή είναι και η πρόταση των οίκων Chanel, Fendi και Balmain αλλά και το διαχρονικά αγαπημένο look της Kim Kardashian.

Instagram/

 Πώς θα το πετύχετε:

Το έντονο eyeliner στο άνω και στο κάτω βλέφαρο απαιτεί σταθερό χέρι. Ένας έξυπνος τρόπος να το πετύχετε είναι να χρησιμοποιήσετε πρώτα ένα μολύβι ματιών και να κάνετε με αυτό τις γραμμές, τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε ως οδηγούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα  πολύ μαλακό μολύβι, αντί για eyeliner. Το αποτέλεσμα θα δείχνει σχεδόν ίδιο, χωρίς όμως να κινδυνέψετε να μουτζουρωθείτε.

Διπλή γραμμή eyeliner

Η διπλή γραμμή eyeliner, με την κάθε γραμμή να έχει διαφορετικό χρώμα, είναι η πρόταση του οίκου Rixo. Είναι μια τεχνική που κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μυστήριο και σαγήνη.

Instagram/Rixo

Πώς θα την πετύχετε:

Θα χρειαστεί καταρχάς να προμηθευτείτε, εκτός του μαύρου, και ένα δεύτερο eyeliner σε πιο ανοιχτό χρώμα, όπως μπλε, θαλασσί ή λιλά. Σχεδιάστε με το μαύρο eyeliner μια λεπτή γραμμή η οποία θα αποκτά μεγαλύτερο πάχος στο τέλος του άνω κινητού βλεφάρου και θα επεκτείνετε προς τα έξω. Έπειτα, χρησιμοποιήστε το ανοιχτόχρωμο eyeliner για να δημιουργήσετε μια δεύτερη γραμμή, κάτω από την πρώτη, η οποία θα ξεκινά από το τέλος του κινητού βλεφάρου και θα σταμάτα εκεί που σταματά και η πρώτη.

Χρωματιστό eyeliner στην εσωτερική γωνία

Το χρωματιστό eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού  είναι η πιο φρέσκια πρόταση του make up. Κάνει το βλέμμα πιο έντονο, προσδίδοντας παράλληλα μια νεανική διάθεση.

Instagram/Gigihadid

Πώς θα το πετύχετε:

Ο τρόπος να πετύχετε το συγκεκριμένο  look είναι πολύ απλός. Θα χρειαστείτε μόνο ένα χρωματιστό eyeliner. Στη συνέχεια σχεδιάστε μια γραμμή από το τέλος της εσωτερικής γραμμής του κινητού-άνω και κάτω -βλεφάρου, μέχρι το κόκκαλο της μύτης.