Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ερωτευτείτε Ξανά τα Φυσικό Χρώμα των Μαλλιών Σας

                  


Ερωτευτείτε Ξανά τα Φυσικό Χρώμα των Μαλλιών Σας

Μήπως κουραστήκατε να βάφετε τα μαλλιά σας και έχετε επιθυμήσει το φυσικό σας χρώμα; Τότε σας έχουμε tips από celebrity hairstylists για να κάνετε την αλλαγή. Δείτε αυτόν τον οδηγό με 4 εύκολα βήματα.

img-1.jpg

1. ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA
Μπορεί να σας φοβίζει η επιστροφή στο φυσικό σας χρώμα, αν τα βάφετε πολύ καιρό. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να βρείτε το θάρρος που χρειάζεται, σας προτείνουμε να εμπνευστείτε από τις influencers των social media που προτιμούν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους. Υπάρχουν YouTube tutorials και stories στο Instagram που σίγουρα θα σας κάνουν να αγαπήσετε ξανά το φυσικό χρώμα στα μαλλιά.

2. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
Μπορεί να σκέφτεστε: «Κάτσε ένα λεπτό! Η επιστροφή στο φυσικό μου χρώμα θα μου πάρει χρόνια». Δεν είναι απαραίτητο! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας ώστε να φανεί η ρίζα και στη συνέχεια να επιλέξετε μία βαφή μαλλιών που ταιριάζει. Με αυτόν τον τρόπο, η διαφορά μεταξύ του φυσικού σας χρώματος και της βαφής δεν θα είναι πολύ έντονη. Και πάλι, η διαδικασία αυτή δεν θα γίνει εν μία νυκτί. Να υπολογίζετε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο έως τέσσερις μήνες. Η νούμερο μία συμβουλή της Celebrity hairstylist και hair replacement specialist Hannah Gaboardi’s για τις ξανθιές είναι η χρήση σαμπουάν silver για να φωτίσουν και να απομακρύνουν την κιτρινίλα – αυτό μπορεί να πραγματικά να βοηθήσει τα μαλλιά σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πούδρες για τη ρίζα και concealer για να καλύπτετε τη ρίζα των μαλλιών σας στο σπίτι σας, λέει η Gaboardi. «Σας προτείνω να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να βάψετε τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα. Μπορείτε να φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες ή low lights (δηλαδή σκουρόχρωμες ανταύγειες) για περισσότερο βάθος, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας.»

img-2.jpg

3. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αφού πήρατε απόφαση να επιστρέψετε στις ρίζες σας 😊, ξεκινήστε φροντίζοντας τα μαλλιά σας. Εάν κρύβατε τα μαλλιά σας με πλεξούδες που εύκολα σπάνε την τρίχα και χτενίσματα με προϊόντα styling, υιοθετήστε μία νέα ρουτίνα περιποίησης. Ξεκινήστε κάθε ντους με ένα ενυδατικό σαμπουάν, πλούσιο conditioner και μία μάσκα μαλλιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας και οποιαδήποτε φθορά. Μετά το ντους, εφαρμόστε ένα λάδι που δεν ξεβγάζεται για να «κλειδώσετε» την ενυδάτωση. Έτσι, τα μαλλιά σας θα είναι απαλά και ευκολοχτένιστα. «Όταν μακραίνετε τα μαλλιά σας είναι σημαντικό να σκέφτεστε την υγεία των μαλλιών σας», λέει ο celebrity hairstylist Bernardo Vasconcelos. Συστήνω τη χρήση θρεπτικών μασκών κερατίνης στο σπίτι.»

img-3.jpg

4. ΣΥΧΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
«Μετά την επιστροφή στο φυσικό σας χρώμα, είναι σημαντικό να κουρεύετε συχνά τις άκρες. Καλό είναι να παίρνετε τις άκρες κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Για να επιστρέψετε στο φυσικό σας χρώμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προτείνω ένα καλό κούρεμα που παράλληλα θα ανανεώσει και το στυλ σας» συστήνει ο Vasconcelos.

«Αν σας ταιριάζουν οι αφέλειες, το κοντό καρέ ή ακόμη και ένα pixie cut, μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε απόφαση να αλλάξετε κούρεμα και συγχρόνως να απαλύνετε το χρώμα της ρίζας. Αν θέλετε να κρατήσετε το ίδιο κούρεμα, κάποιες φορές χρησιμοποιώ μία τεχνική που συνδυάζω το φυσικό χρώμα της ρίζας με μπαλαγιάζ ή βάφω τα μαλλιά σε διάστημα μηνών για να αναδείξω το όμορφο, φυσικό χρώμα.»

Οι επιλογές είναι ατελείωτες – Καλή Επιτυχία!

oriflame

intro photo ombiaombia.wordpress.com via Pinterest, choisen by Cosmetics Delux Team