Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Νικόλ Κίντμαν είναι η Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Being the Ricardos» (vid)


 Το Δεκέμβριο είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα η ταινία «Being the Ricardos» του Άαρον Σόρκιν.

Η ταινία έχει στο επίκεντρό της την εκρηκτική σχέση της κωμικού Λουσίλ Μπολ και του συζύγου και συμπρωταγωνιστή της, Ντέζι Αρνάζ. Οι δύο τους έγιναν διάσημοι στη δεκαετία του '50 ως συμπρωταγωνιστές στην τηλεοπτική σειρά «I Love Lucy».

Το ρόλο του Ντέζι Αρνάζ ερμηνεύει ο Χαβιέ Μπαρδέμ και της Λουσίλ Μπολ η Νικόλ Κίντμαν, η οποία αντικατέστησε την αρχική επιλογή του σκηνοθέτη που ήταν η Κέιτ Μπλάνσετ. Την επιλογή της Κίντμαν υποστήριξε και η κόρη του ζευγαριού, η 69χρονη Λούσι Αρνάζ, που τελεί χρέη παραγωγού στην ταινία.

Με ένα βίντεο στο facebook, η Λούσι Αρνάζ εξήγησε: «Γίνεται μεγάλη συζήτηση για τη Νικόλ Κίντμαν, ο κόσμος λέει ότι έπρεπε να είναι η Ντέμπρα Μέσινγκ... Δεν ξέρω, αλλά να τι θα πρέπει να κατανοήσετε: Δεν κάνουμε ένα ριμέικ του "I Love Lucy".

Κανείς δεν χρειάζεται να υποδυθεί τη Λούσι Ρικάρντο και να κάνει όλες τις σαχλαμάρες της σειράς. Είναι η ιστορία της Λουσίλ Μπολ, της μητέρας μου - όχι της Λούσι Ρικάρντο - και του συζύγου της, του Ντέσι Αρνάζ, του μπαμπά μου - όχι του Ρίκι Ρικάρντο».

Το πρώτο trailer της ταινίας ήρθε στη δημοσιότητα και δίνει μια πρόγευση για τις ερμηνείες των δύο ηθοποιών και πόσο κοντά είναι στους πραγματικούς χαρακτήρες.

Μια καθόλου τηλεοπτική σχέση

Μπορεί οι δύο τους να ήταν το πρώτο ζευγάρι που «μετέφερε» τη σχέση του στην τηλεόραση, στην πραγματικότητα όμως η σχέση τους δεν ήταν αυτό που έβλεπαν οι τηλεθεατές.

Η Μπολ προσπάθησε πολλές φορές να αφήσει τον Ρικάρντο, ο οποίος έπινε πολύ και την απατούσε, όμως η τηλεόραση τους ανάγκασε να μείνουν μαζί για 20 πολυτάραχα χρόνια πριν πάρουν οριστικά διαζύγιο.

Το «Being the Ricardos» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες και στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime.


cnn.gr