Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 Φούτερ που θα Συνδυάσεις με τα Πάντα


 Είναι κάποια ρούχα που φοριούνται ξανά και ξανά. Η δημοφιλία τους δεν έχει ημερομηνία λήξης.

4 Φούτερ που θα Συνδυάσεις με τα Πάντα.Είναι κλασικά και αγαπημένα, κυρίως χάρη στον ευέλικτο, ευκολοφόρετο χαρακτήρα τους.

Ο κόσμος της μόδας τα ονομάζει staples και κάθε εποχή, έχει τα δικά της.

Στα staples, στα βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής/χειμωνιάτικης αντρικής γκαρνταρόμπας, περίοπτη θέση κατέχουν τα φούτερ.

Κανένα άλλο casual μακρυμάνικο μπλουζάκι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

Η άνεση που προσφέρουν τόσο στο σώμα, όσο και στους συνδυασμούς είναι ο άσσος στο μανίκι τους – το γνώριζες, αλλά το συνειδητοποίησες μέσα στα lockdowns.

Δένουν ιδανικά με αθλητικά παντελόνια και sneakers, αλλά και με τζιν, chino και cargo, ενώ μπορούν να φορεθούν ακόμα και με ένα παντελόνι κοστουμιού και ένα ζευγάρι δερμάτινα, δετά παπούτσια.

Ποια από όλα τα φούτερ που κυκλοφορούν εκεί έξω να επιλέξεις;

Ή καλύτερα, πώς θα επιλέξεις εκείνο ή εκείνα τα φούτερ που πράγματι θα ταιριάζουν με τα πάντα; 

Οι βασικές προϋποθέσεις είναι δύο: πρώτον, να είναι μονόχρωμα – οι ουδέτερες αποχρώσεις προτιμώνται για ευνόητους λόγους – ή έστω εμπριμέ συνδυάζοντας κλασικά χρώματα και δεύτερον, να είναι ποιοτικά για να είναι η όψη τους κομψή και στιβαρή.

Και τα δύο αυτά κριτήρια σε βοηθούν να προχωρήσεις σε μία διαχρονική επιλογή, που θα είναι πάντα στη μόδα.

Για να κάνουμε λίγο πιο εύκολη την επόμενη αγορά σου, ανακαλύψαμε αντρικά φούτερ για κάθε γούστο, που χτίζουν από sporty μέχρι casual και smart looks.

Στα staples, στα βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής/χειμωνιάτικης αντρικής γκαρνταρόμπας, περίοπτη θέση κατέχουν τα φούτερ.Η απλότητα είναι το παν και ένα less is more φούτερ με κουκούλα και φερμουάρ, που μπορεί να φορεθεί ανοιχτό σαν ζακέτα είναι ιδανικό για κάθε μέρα, από τη βόλτα μέχρι το γυμναστήριο, αλλά και τόσο άνετο για να το ρίξεις στους ώμους σου ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Μία παρόμοια επιλογή είναι και ένα γκρι φούτερ – ζακέτα με faux γούνα στην κουκούλα, το οποίο θα μπορούσες να φορέσεις ως εξής: πάνω από ένα σκούρο τζιν πουκάμισο, συνδυασμένο με chino σε γήινες αποχρώσεις και δερμάτινα μποτάκια.

Όσο πιο λεπτό είναι το φούτερ που θα επιλέξεις, τόσο πιο κομψό θα δείχνει πάνω σου.

Μια, επίσης, καλή επιλογή, είναι ένα κόκκινο φούτερ.

Θα το φορούσαμε κάτω από ένα bomber jacket με τζιν παντελόνι και μίνιμαλ, δερμάτινα sneakers ή πάνω από ένα casual, καρό ή denim πουκάμισο και κάτω από μία μπεζ καμπαρντίνα.

Κλείνουμε τις προτάσεις μας, με ένα ελαφρύ hoodie με φερμουάρ που φοριέται κλειστό ή ανοιχτό σαν ζακέτα.

Το μπλε είναι ένα χρώμα πασπαρτού γι αυτό και δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Το φανταζόμαστε ήδη φορεμένο με polo μπλουζάκι και ένα chino παντελόνι με κορδόνι σε στυλ joggers.

www.y-o.gr

Πηγή: oneman.gr  

Tasgs: Fashion, Man, Casual style, Άντρας