Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

 

Εύκολα κόλπα για να ανταπεξέλθετε στις μικρές, καθημερινές δυσκολίες.

Σε όλες μας έχει συμβεί να συνειδητοποιήσουμε πως ξαφνικά μας έχει τελειώσει το eyeliner και δεν έχουμε μολύβι ματιών ή έχουμε ξεμείνει από ρουζ ή bronzer. Σας έχουμε λύση για το πως μπορείτε να κάμψετε αυτές τις μικρές, καθημερινές, δυσκολίες.

Αν σας τελείωσε το eyeliner χρησιμοποιήστε τη μάσκαρά σας

Και εκεί που πάτε με αυτοπεποίθεση να κάνετε ένα εντυπωσιακό cateye,συνειδητοποιείτε πως το eyeliner σας έχει τελειώσει. Μην ανησυχείτε! Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την μασκαρά σας. Πάρτε όση ποσότητα χρειάζεστε με ένα μικρό πινελάκι και το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο.

Αν δεν έχετε Bronzer αντικαταστήστε το με μία καφέ σκιά ματιών

Σας έσπασε το Bronzer και δεν ξέρετε πως να δώσετε στην επιδερμίδα σας το ηλιοκαμένο αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Η λύση βρίσκεται στην καφέ σκιά ματιών την οποία σίγουρα έχετε στο νεσεσέρ σας. Τα δύο προϊόντα λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, αν ξεμείνετε από καφέ σκιά μπορείτε απλά, σε αυτή την περίπτωση,να χρησιμοποίησετε το brozer σας.

Αν δεν έχετε ρουζ  η λύση βρίσκεται στο κραγιόν σας

Το παλιό κλασσικό κόλπο λειτουργεί αποτελεσματικά! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ρίξετε μία μικρή ποσότητα πούδρας πάνω στο κραγιόν σας πριν το χρησιμοποιήσετε ως ρουζ. Έπειτα απλώστε το ταμποναριστά στα μάγουλά σας και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

vwoman.gr