Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η STIRIXIS Group οδηγεί ξανά τις εξελίξεις στο σχεδιασμό εργασιακών χώρων ανακοινώνοντας σειρά πρωτοποριακών events με τίτλο «Workplaces of Prosperity»


Με τον οικονομικό αντίκτυπο του Covid-19 να επηρεάζει με πρωτόγνωρο τρόπο τις επιχειρήσεις, τον τρόπο εργασίας και τα εργασιακά περιβάλλοντα διεθνώς, η STIRIXIS Group  πρωτοπορεί ξανά με τη σειρά από εκδηλώσεις «Workplaces of Prosperity».  Η διεθνώς βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού εργασιακών χώρων θα ενημερώσει στελέχη και επιχειρηματίες για τις λύσεις που υπάρχουν τόσο στρατηγικά, όσο και τεχνικά, καθώς και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται.

Ταυτόχρονα θα φέρει σε επαφή του συμμετέχοντες με τους ομιλητές και θα εξασφαλίσει την άμεση εφαρμογή των λύσεων ώστε οι επιχειρήσεις να πορευτούν στη νέα εποχή με ασφάλεια και υψηλή απόδοση. Η σειρά «Workplaces of Prosperity» βασίζεται στην συστημική μεθοδολογία της STIRIXIS Group που εξασφαλίζει μακροχρόνια ευημερία στις επιχειρήσεις.

Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, στον εντυπωσιακό κήπο του Golf Prive στη Γλυφάδα και θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις, panels συζητήσεις και προσωπικές επαφές με αναγνωρισμένους ηγέτες του κλάδου. 

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές στην πρώτη εκδήλωση είναι ήδη οι:

Θεόφιλος Shin - Πρόεδρος & CEO, Samsung Greece

Πολυδεύκης Λουκόπουλος - Πρόεδρος & Managing Director, Signify Greece & Cyprus

Δημήτρης Μιχόπουλος - Πρόεδρος & CEO, MullenLowe Athens

Γιώργος Λαμπρινός - Πρόεδρος & CEO, GEP Group

Αλέξανδρος Αθανασούλας – Πρόεδρος & CEO, STIRIXIS Group, Ιδρυτής Metallaxis.org

Αντώνιος Αργουδέλης - Ιδιοκτήτης & Διευθυντής Εξαγωγών, Alpha Acoustiki 

Γιώργος Μπάμπαλης - Managing Director, AA Alarm

Έλενα Γιάνπαπα - Portfolio Director, STIRIXIS Group


Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει διαδραστικό panel, Q&A session, networking dinner με πλούσιο buffet.

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος & CEO της STIRIXIS Group δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η STIRIXIS Group εγκαινιάζει αυτή τη σπουδαία σειρά από εκδηλώσεις που στόχο έχει να προσφέρει άμεσα στις επιχειρήσεις λύσεις και να εξασφαλίσει πραγματική ευημερία. Με μότο μας “When nothing is certain, everything is possible” προσκαλούμε τους επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους και στελέχη να συμμετέχουν στο «Workplaces of Prosperity», να ενημερωθούν άμεσα και  να ανταλλάξουν απόψεις σχεδιάζοντας τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος. Εμείς, στη STIRIXIS Group, συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε ένα πιστοποιημένο πλαίσιο ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης για την ευημερία και επιτυχία της κάθε επιχείρησης».

Για να λάβετε και εσείς μέρος σε αυτό το πολύ σημαντικό event «Workplaces of Prosperity» δείτε στο παρακάτω link τις διαφορετικές επιλογές εγγραφής που διατίθενται: 

https://stirixis.com/workplacesofprosperity/

Χορηγοί της σημαντικής αυτής πρώτης εκδήλωσης είναι ήδη οι Samsung, Signify, Leaseplan, MullenLowe, CEO Clubs Greece, GEP Group, Manifest, Young Directors Club, Sargia Partners, Alpha Acoustiki, AA Alarm, EKA Hellas, Drone Solutions, Diastasis, STIRIXIS Group και Metallaxis.org. 

###


Λίγα Λόγια για τη STIRIXIS Group. 

Η STIRIXIS Group είναι βραβευμένη διεθνώς πάνω από 40 φορές για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής, Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Branding και Κατασκευής Έργων και εστιάζει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία των πελατών της και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης τους. Με πάνω από 750 επιτυχημένα έργα σε 25 χώρες, μελετά συστημικά, βελτιστοποιεί και υλοποιεί επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως, εργασιακούς χώρους αλλά και έργα στους κλάδους λιανεμπορίου, εστίασης, φιλοξενίας, εργασίας και αναψυχής. Φέτος η STIRIXIS Group γιορτάζει 25 χρόνια από την ίδρυση της και συνεχίζει το έργο της εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της βέλτιστες αποδόσεις μέσα από καινοτόμες συστημικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και επιπλέον δυνατότητες χορηγιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Απόστολο Γεραλή, Apostolos.Geralis@webershandwick.gr, 21 0817 1100