Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ SNEAKERS ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ


 Τα  sneakers είναι τα παπούτσια που-τελικά- λατρεύει κάθε γυναίκα, αυτή τη σεζόν. 

Τα παπούτσια που έκαναν δειλά -δειλά την εμφάνιση τους στις πασαρέλες επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά και γίνονται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν.

Τα κλασσικά λευκά

Μία από τις πιο κλασσικές εκδοχές των Sneakers είναι τα λευκά. Το μέγεθός τους αυτό το Φθινόπωρο γίνεται ακόμα πιο επιβλητικό.

Τα εντυπωσιακά Πολύχρωμα 

Τα έντονα χρώματα έχουν ήδη κυριαρχήσει στις πασαρέλες και στις προτάσεις των οίκων για το φετινό Φθινόπωρο. Επομένως, το πιο in fashion παπούτσι της σεζόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τα αθλητικά μας πλέον αποκτούν πολλά χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν την απόλυτη στιλιστική άποψη.

Τα sexy leopard

Τα animan prints έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Το leopard είναι το πλέον κυρίαρχο από αυτά σε όλες τις εμφανίσεις μας. Για ποιον λόγο λοιπόν τα sneakers μας να αποτελούν εξαίρεση;

Mε έντονα μοτίβo

Τα έντονα μοτίβο, που εισήγαγε ο οίκος Gucci, αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι για να απογειώσουν κάθε μας εμφάνιση.

Τα χρυσά sneakers 

Εφόσον,πλέον τα sneakers φοριούνται παντού αποκτούν τη λάμψη που τους χρειάζεται για να συνοδέψουν τις βραδινές εμφανίσεις μας. Μεταλικά στοιχεία και παγιέτες στολίζουν ακόμα και τα πιο κλασσικά αθλητικά, όπως εκείνα της  Adidas.

vwoman.gr