Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

OSCAR DE LA RENTA: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΝΥΦΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΟΙΚΟΥ


 Ο διάσημος οίκος δίνει μορφή στο νυφικό που ονειρεύεται η σύγχρονη γυναίκα

Μοντέρνο ή κλασσικό. Αέρινο η βασιλικό, όποιο και αν είναι το νυφικό των ονείρων της κάθε γυναίκα είναι σίγουρο ότι ο οίκος Oscar de la Renta μπορεί να το δημιουργήσει. Ο διάσημος οίκος συνεργάζεται και πάλι με τους σχεδιαστές νυφικών Fernando Garcia και Laura Kim και το αποτέλεσμα είναι νυφικά βγαλμένα από παραμύθι.

Κομψό και ρομαντικό 

Κομψό και ρομαντικό ήταν το νυφικό που δημιούργησε ο οίκος για την Caitlin Bolnick, το οποίο έδενε αρμονικά με το παραμυθένιο περιβάλλον όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή.To τούλι ήταν το στοιχείο που επικρατούσε, ενώ τα κεντημένα λουλούδια έδιναν έναν ακόμα πιο αριστοκρατικό τόνο στη δημιουργία.

Μοντέρνο και Φθινοπωρινό με ιδιαίτερες υφές

Μία από τις ανατρεπτικές προτάσεις του Oscar de la Renta στα νυφικά, είναι εκείνα με τις ιδιαίτερες υφές που αποτελούν τη νέα τάση της Φθινοπωρινές σεζόν. Οι γραμμές εξακολουθούν να παραμένουν ρομαντικές, όμως οι μοντέρνες ραφές και τα ιδιαίτερα υφάσματα κάνουν τη διαφορά.

Παραμυθένιο και επιβλητικό με βολάν

Ο κορσές και το βολάν είναι στοιχεία που θα δούμε στα νυφικά της νέας σεζόν. Ο οίκος Oscar de la Renta τους δίνει νέα πνοή και μία ακόμα πιο νεανική και ανάλαφρη  διάθεση.

Μεταξωτό με εντυπωσιακά μανίκια

Μία από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις του οίκου είναι το επιβλητικό νυφικό με τα μακριά μανίκια. Η γραμμή του φορέματος είναι απλή και στενή και όλος ο όγκος, αλλά και η γοητεία,του ολομέταξου νυφικού είναι στα μανίκια.

Παραδοσιακό και υπέροχο

Για όλες τις νύφες που αγαπούν να μένουν πιστές στις παραδόσεις, ο οίκος Oscar de La Renta δημιούργησε ένα ονειρικό νυφικό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από άλλη εποχή και αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την αθωότητα της κάθε γυναίκας.

 vwoman.gr