Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

O JAKE GYLLENHAAL ΦΟΡΑΕΙ PRADA…LUNA ROSSA OCEAN


 Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του νέου αρώματος του οίκου, που ονομάζεται Luna Rossa OCEAN. 

O οίκος Prada ενώνει τις δυνάμεις του με τον ταλαντούχο και σέξι ηθοποιό Jake Gyllenhaal στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας αρωματικής δημιουργίας του οίκου,που ονομάζεται Luna Rossa OCEAN.

To πρόσωπο του ταλαντούχου ηθοποιού κρίθηκε το ιδανικό για να παρουσιάσει το νέο αυτό άρωμα που τιμά την επαυξημένη από την τεχνολογία ανθρώπινη φύση, καθώς συνδυάζει το δυναμισμό με τη γλυκύτητα, όπως ακριβώς και η οσμή του Luna Rossa OCEAN.

Το νέο άρωμα αποπνέει δυναμισμό και αρρενωπότητα.Οι νότες κορυφής του είναι το περγαμόντο και το ροζ πιπέρι και οι νότες βάσης του ο μόσχος, η καραμέλα και το πατσουλί.

Το διαφημιστικό σποτ που συμπληρώνει την καμπάνια του αρώματος,σκηνοθετεί ο Johan Renck- με τον οποίο ο Jake Gyllenhaal έχει ξανασυνεργαστεί στην ταινία  “The Guilty” του Netflix. Το σποτ παρουσιάζει τον αγαπημένο ηθοποιό να μάχεται με τα κύματα με φόντο τον άγριο ωκεανό, τον οποίο τελικά τιθασεύει με τη δύναμη του Luna Rossa OCEAN.

Το  Luna Rossa OCEAN απευθύνεται σε περιπετειώδεις άνδρες που ισορροπούν  ανάμεσα στη δύναμη και τον ανδρισμό, την κομψότητα και τον αισθησιασμό, την πολυπλοκότητα και την αυτογνωσία. Από τις 2 Αυγούστου βρίσκεται ήδη διαθέσιμο προς πώληση σε όλα τα σχετικά καταστήματα.