Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τζέιμς Μποντ – No Time To Die: Η Κέιτ Μίντλετον και το ροζ σακάκι του Ντάνιελ Κρεγκ έκλεψαν την παράσταση


 

Ο καιρός στο Λονδίνο μπορεί να ήταν… μουντός, αλλά αυτή τη φορά η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, του No Time To Die, έγινε και είχε και βασιλική λάμψη!

Όχι, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ξανασυνάντησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ (σ.σ. είχαν πρωταγωνιστήσει σε βίντεο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) αλλά στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ ήταν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα του No Time To Die, στο Λονδίνο, εκτός από τους πρωταγωνιστές, φυσικά, βρέθηκαν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον, που εντυπωσίασε με τη χρυσή τουαλέτα της.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ, που για το κόκκινο χαλί επέλεξε ένα ροζ βελούδινο σακάκι και κέντρισε τα βλέμματα. Τα φλας άστραψαν όταν πόζαρε με τις συμπρωταγωνίστριές του, Λασάνα Λιντς και Λέα Σεϊντού.

Η πρεμιέρα του No Time To Die αναβλήθηκε πολλές φορές λόγω κορονοϊού. Η πρεμιέρα της στο Λονδίνο ήταν το πιο σημαντικό… κόκκινο χαλί από τη μέρα που ο πλανήτης «έκλεισε» λόγω της πανδημίας.

Η προβολή του “No Time To Die”, της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020.

newslink.gr