Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Met Gala 2021: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς


 

Η μεγάλη γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης. Το MET Gala είναι ένα από τα σημαντικότερα events της χρονιάς κι εκείνο που περιμένουν τόσο οι celebrities όσο κι εμείς με ανυπομονησία μιας και ένα είναι το σίγουρο: Οι celebrities θα πατήσουν το κόκκινο χαλί φορώντας τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και υιοθετώντας συγκλονιστικά beauty looks. Πέρυσι, λόγω της πανδημίας το Met Gala ακυρώθηκε και αυτό σημαίνει πως η χαρά μας φέτος είναι διπλή.

Το φετινό ήταν αφιερωμένο στους Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας αλλά και τα νέα ταλέντα και stars όπως οι Billie Eilish, Rihanna, Jennifer Lopez και Kristen Stewart ήταν εκεί προκειμένου να γράψουν ιστορία.

Η επιλογή του αγαπημένου μου beauty look είναι δύσκολη μιας και οι experts στα παρασκήνια έκαναν για άλλη μια φορά θαύματα. Δείτε στη συνέχεια τι εννοώ.

Billie Eilish: ΄Ήταν αναμφισβήτητα η βασίλισσα της βραδιάς και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη έκπληξη. Με hairstyle που θύμισε τη θρυλική Marilyn Monroe και μακιγιάζ σε peachy τόνους που θα σε αφήσει άφωνη.

Kristen Stewart: Ο προσωπικό της hairstylist Adir Abergel δημιούργησε ένα απίθανο 50’s χτένισμα που αναδεικνύει το νέο της strawberry blonde. Όσο αφορά στο μακιγιάζ υιοθέτησε ένα smoky eye look σε burgundy τόνους που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν.

Kaia Gerber: Επέλεξε το κλασικό και αγαπημένο Old Hollywood beauty look που της χάρισε τον τίτλο της πιο chic εμφάνισης.

Rihanna: Εντυπωσιακή όπως πάντα, φόρεσε το αγαπημένο της σκούρο κραγιόν στα χείλη και ένα statement head piece.

Megan Fox: Με pin up διάθεση και sexy όπως ακριβώς και στα MTV Awards. Οι faux fringes ήταν υπέροχες όπως επίσης και το glam make up look με το cat eye και το κόκκινο χρώμα στα χείλη.

Cara Delevingne: Με wet look waves και δροσερό make up look σε ροζ αποχρώσεις.


Gigi Hadid: Γοητευτική και απίστευτα θηλυκή μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο, glam half up που στόλισε με τέλειο αξεσουάρ. Έμοιαζε στ’ αλήθεια με πριγκίπισσα.


Kate Hudson: Με μονοχρωματικό ροζ make up look και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα sleek χαμηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση. Classy and chic.


Camila Cabello: Μοβ πανδαισία. Συνδύασε το make up look με την δημιουργία που φορούσε ενώ ο Δημήτρης Γιαννέτος άφησε τα μακριά μαλλιά της ελεύθερα με κυματισμούς.


Kendall Jenner: Λαμπερή και απλά τέλεια. Με διακριτικό make up look και ένα χαλαρό κότσο.


Kim Kardashian: Κάλυψε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με μαύρο ύφασμα αλλά η αλογοουρά της ήταν θεαματική αφού έφτανε το 1.90μ.!


Όπως καταλαβαίνεις έπεται συνέχεια μιας και θα ανακαλύψω πολλές και μικρές λεπτομέρειες που θα σου αποκαλύψω asap.

newslink.gr