Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOURDES LEON: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ SWAROVSKI ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ


 Η κόρη της  Μαdona φαίνεται ότι ήρθε για να ταράξει τα νερά  στον χώρο της μόδας των κοσμημάτων. 

Η Lourdes  Leones βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η διάσημη μαμά της. Η νεαρή κόρη της βασίλισσας της ποπ αν και μόλις 24 ετών έχει κάνει ήδη πολλά και σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας. ‘Έχει ήδη  πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις καμπάνιες των κορυφαίων οίκων μόδας. Όμως η Lourde δεν σταματάει εκεί, καθώς είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας Swarovski.

Η νεαρή Lourdes είναι γνωστή για την έντονη ακτιβιστική της δράση και τη μάχη που δίνει για τα δικαιώματα της ισότητας των δύο φύλων, και έτσι θεωρήθηκε η ιδανική επιλογή από τη Swarovski για να φέρει την απαιτούμενη αλλαγή στη μόδα των κοσμημάτων.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, πιστεύει πως η Lourdes μπορεί να δώσει έναν πιο νεανικό αέρα ανανέωσης στα αγαπημένα κοσμήματα που κάνουν μια εμφανή στροφή και στο πιο νεανικό κοινό. «Θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την εκπροσώπηση ανθρώπων από όλους τους πολιτισμούς και τους προσανατολισμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των Swarovski

Στο πλαίσιο της καμπάνιας φωτογραφήθηκε με ένα ένα halter crop top και χαμηλόμεσο τζιν, φορώντας τα εντυπωσιακά μεγάλα κοσμήματα από τη νέα συλλογή.

Όσο για τα κοσμήματα της σειράς, οι επιταγές της μόδας επιτάσσουν να αποκτήσουν περισσότερο όγκο και ακόμα μεγαλύτερο μήκος. Ενώ, και τα χρώματα τους αλλάζουν και γίνονται πιο έντονα.

vwoman.gr