Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JLO:ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ D&G


 Η καυτή λατίνα είναι- κυριολεκτικά- το πρόσωπο του οίκου Dolce&Gabbana.

Ο οίκος Dolce&Gabbana παρουσίασε τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Είναι γνωστό ότι το νέο πρόσωπο του κορυφαίου Ιταλικού οίκου είναι η Jennifer Lopez. Εκείνο όμως που μάθαμε μέσα από την παρουσίαση της νέας συλλογής του ταλαντούχου σχεδιαστικού διδύμου, είναι ότι το πρόσωπο της  όμορφης λατίνας θα βρίσκεται πλέον κυριολεκτικά στα ενδύματα της νέας σειράς.

Για να τιμήσουν τη μούσα τους ο Domeniko Dolce και ο  Stefano Gabbana δημιούργησαν ένα υπέροχο μπλουζάκι σε ροζ απόχρωση που φέρει την μορφή της JLo.

instafram/jenniferlopez

Είναι γεγονός ότι η Jennifer Lopez μας χάρισε μία εμβληματική εμφάνιση, κατά την άφιξη της στο fashion show του οίκου, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στη Βενετία.

instagram/jenniferlopez

Ενώ στην συνέχεια, φωτογραφήθηκε με μία υπέροχη δημιουργία των σχεδιαστών μέσα σε μία γόνδολα, σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από άλλη εποχή.

instagram/dolcegabbana

Επιστροφή στις ρίζες με φρέσκο όραμα είναι η κεντρική ιδέα της SS22 συλλογής

Είναι «ένα αφιέρωμα στις ρίζες του Dolce & Gabbana, αλλά και ένα νέο φρέσκο ​​όραμα», είναι ότι εκφράζει τη νέα συλλογή, σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση του οίκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.«Πρόκειται για μια γιορτή του 2000. Βασικές σιλουέτες συνδυάζονται με υπερβολικούς όγκους», αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Τα έντονα χρώματα, οι μεταλλικές υφές και οι νότες αισιοδοξίας και χαράς επιστρέφουν δυναμικά στον οίκο, το όραμα του οποίου είναι συνδυασμένο με τη θετική πλευρά της ζωής.

Το leopard print θα δώσει το παρών και την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 και αποτελεί ένα από τα βασικά μοτίβα που χρησιμοποιούν οι  Dolce& Gabbana στην συλλογή τους.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κόκκινο. Το χρώμα του πάθους και της χαράς προτείνεται από τον Ιταλικό οίκο ως μία από τις βασικές επιλογές και για την επικείμενη Άνοιξη.

Πηγή:Dolce&Gabbana

vwoman.gr