Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ


 Δείτε όλες τις νέες τάσεις και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό look.

Το Φθινόπωρο μας κλείνει πονηρά το μάτι. Είναι γεγονός όμως πως πρόκειται για μία δύσκολη εποχή όσον αφορά στην επιλογή των παπουτσιών. Αν αναρωτιέστε συχνά τι παπούτσια να φορέσετε σας έχουμε την απάντηση.

 Ψηλοτάκουνα Σανδάλια και πέδιλα

Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια και πέδιλα τα φορέσαμε πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μπορούμε να εξακολουθήσουμε να τα φοράμε και το Φθινόπωρο. Είναι άνετα, κομψά και κολακεύουν το πόδι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μαύρα πέδιλα με τρουξ που αποθέωσε ο οίκος Valentino.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα, ζεβρέ σανδάλια τα οποία πραγματικά ξεχωρίζουν και  μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά όλες τις ώρες της ημέρας και με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς.

 

Luxe Flats

Τα Luxe Flats αποτελούν μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές για τα Φθινοπωρινά σας υποδήματα. Υπάρχουν σε διάφορες εκδοχές και μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και αν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις απαιτούν τρέξιμο ή ορθοστασία. Υπάρχουν σε διάφορες εκδοχές και είναι όλες τους εντυπωσιακές.

Λευκά Loofers

Τα λευκά loofers είναι μία τέλεια πρόταση για να προσδώσετε φινέτσα στην εμφάνιση σας, χωρίς να στερηθείτε κάτι από την άνεσή σας. Δεν είναι τυχαίο που ο οίκος Gucci τα θεωρεί ως το απαραίτητο παπούτσι της σεζόν. Συνδυάστε τα με μία midi φούστα, σε χακί αποχρώσεις και δημιουργήστε το απόλυτο σύνολο της σεζόν.

Μαύρες Μπαλαρίνες

Όταν ο Jimmy Choo προτείνει εμείς απλά θαυμάζουμε. Ο κορυφαίος σχεδιαστής παπουτσιών παρουσιάζει ένα ζευγάρι Luxe Flats μπαλαρίνες, που είναι ιδανικές ακόμα και για τις πιο επίσημες  βραδινές εμφανίσεις. Φορέστε τες και εσείς με ένα μαύρο φόρεμα στην έξοδό σας και κάντε όλους να μιλούν για το στιλ σας.

Γόβες

Το Φθινόπωρο, μαζί με τις πρώτες βροχές, επιστρέφουν και οι γόβες. Αυτή τη σεζόν οι γόβες επιβάλλεται να είναι μυτερές. Οι γόβες μπορεί να μην είναι το ίδιο άνετες με τα flat, αρκούν όμως για να αναδείξουμε την πιο θηλυκή εκδοχή του εαυτού μας. Ο οίκος Valentino προτείνει ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες σεταρισμένες με ένα λευκό σύνολο, το οποίο ολοκληρώνεται με μία μαύρη τσάντα χειρός.

 vwoman.gr