Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GRAPHIC LINER: Η ΤΑΣΗ ΣΤΟ MAKE-UP ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Η ΜΟΔΑ ΚΑΙ Η CAMILA CABELLO

Πειραματιστείτε με έντονα χρώματα και γραμμές στο eyeliner

To graphic liner φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Η τάση στο  make up των ματιών που αγαπήθηκε το καλοκαίρι,αποθεώνεται και το φετινό φθινόπωρο. Αυτή τη χρονιά ξεχάστε τις συμμετρικές και μονόχρωμες γραμμές των eyeliner. Το graphic liner μας καλεί σε πειραματισμούς.

instagram/camilacabello

Οι γραμμές στο make up ματιών γίνονται  ακόμα πιο έντονες και δεν ακολουθούν πλέον την συμμετρία της γραμμής των άνω βλεφάρων. Ακόμα πιο έντονα είναι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Έντονο κίτρινο, βαθύ πράσινο, διαπεραστικό μπλε, αλλά και κόκκινο και πορτοκαλί αντικαθιστούν το κλασσικό μαύρο και το διαχρονικό καφέ.

Μία από τις μεγαλύτερες fan τις συγκεκριμένης τάσης είναι και η διάσημη τραγουδίστρια Camila Cabello, η οποία όχι μόνο εμφανίζεται συχνά με graphic liner, αλλά μας δίνει και κατά καιρούς συμβουλές για το πως θα το πετύχουμε.

Πως θα πετύχετε το τέλειο graphic liner

To μόνο που θα χρειαστείτε να κάνετε για να πετύχετε  το τέλειο graphic liner είναι να προμηθευτείτε χρωματιστά eyeliner και να οπλιστείτε με πολλή φαντασία. Σχεδιάστε ελεύθερα, στο άνω κινητό βλέφαρο σας μεγάλες, γραφιστικές γραμμές πάνω από το κόκκαλο της κόγχης. Μη διστάσετε να τραβήξετε τη γραμμή αρκετά έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού. Απλά σκεφτείτε το πρόσωπό σας ως  έναν καμβά και να πειραματιστείτε ελεύθερα.