Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ GNTM ΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ARMANI

 


To νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε για τη νέα συλλογή του διάσημου οίκου μόδας.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο GNTM, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις και κυρίως την προσοχή των κορυφαίων οίκων μόδας. Έτσι, βρέθηκε να αποτελεί ένα από τα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για τη νέα καμπάνια του οίκου Armani.

Το νεαρό μοντέλο αποτελεί ένα εκ των δύο κεντρικών προσώπων για την Φθινοπωρινή  και Χειμωνιάτικη αντρική σειρά του Ιταλικού οίκου, η οποία αυτή τη σεζόν έχει ως κυρίαρχο στοιχείο της τη φύση και την επιστροφή στη φυσικότητα, γι’ αυτό και όλη η φωτογράφηση για την καμπάνια πραγματοποιήθηκε στην Ιταλική ύπαιθρο.

Τα κυρίαρχα στοιχεία της νέας συλλογής είναι οι μάλλινες υφές και τα κλασσικά χρώματα που αναδεικνύουν τη γοητεία και την κομψότητα του σύγχρονου άνδρα.

«Για τον Giorgio Armani.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια Armani που με συμπεριέλαβε σε αυτό», ήταν η ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Αιμιλιάνο μετά τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της καμπάνιας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους μόδας. Πριν από δύο εβδομάδες συμμετείχε στο “D&G Alta Sartoria show” που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία.

Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα  μέσα κοινωνικής δικτυώσεις στιγμές  τόσο από την προετοιμασία, όσο και από την πασαρέλα του λαμπερού Show.