Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EMILY RATAJKOWSKI: Η ΚΑΥΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ RIHANNA


 Το γνωστό μοντέλο επέστρεψε στο Catwalk μόλις 6 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, πιο καυτή από ποτέ.

Η Emily Ratajkowski επέστρεψε δυναμικά στην πασαρέλα και έκοψε την ανάσα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Αν και μόλις πριν από 6 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Sylvester Apollo Bear, καρπό του ερωτά της με το σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, το σώμα της είναι πιο καλλίγραμμο από ποτέ.

Το 30χρόνο μοντέλο ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας συλλογής εσωρούχων της Rihanna. Πρόκειται για τη σειρά Rihanna Savage X Fenty την οποία σχεδίασε και κυκλοφορεί κάθε χρόνο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Η Η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα καυτό, ροζ-μοβ, σετ εσωρούχων, έπιασε τα μαλλιά της κοτσιδάκια και περπάτησα ανάμεσα σε πολυτελή αυτοκίνητα και λάστιχα, που αποτελούσαν το σκηνικό της πασαρέλας.

 

Όσο για τη σειρά εσωρούχων Rihanna Savage X Fenty απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και το σώμα τους. Γι’ αυτό και στην φωτογράφηση της καμπάνιας συμμετείχαν και εντυπωσιακά plus size μοντέλα, με ιδιαίτερη ομορφιά, που πόζαραν στο φακό με αυτοπεποίθηση.

Η συλλογή βρίσκεται ήδη διαθέσιμη προς πώληση στον διαδικτυακό τόπο του Brand της τραγουδίστριας, στο https://www.savagex.com/

vwoman.gr