Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DO IT LIKE BECKHAM: Η VICTORIA ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

H Victoria Beckham μας  αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για να αποκτήσουμε χείλη για φίλημα.

Είναι γεγονός πως κάθε πρόταση της Victroria Beckham μετατρέπεται σε νέα τάση της μόδας. Αυτή την φορά το πρώην Spice Girl μας προτείνει έναν τρόπο για να αποκτήσουμε  χείλη για φίλημα.

Η Victoria παρουσίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις νέες τάσεις της μόδας για τα χείλη. Αυτή τη σεζόν τα χρώματα στα χείλη μένουν φυσικά. Το φυσικό ανοιχτό ροζ κυριαρχεί. Ωστόσο οι λάμψεις επανέρχονται.

Το nude pink είναι εκείνο που επιλέγει και η ίδια η Victoria,όπως έκανε γνωστό σε πρόσφατη ανάρτησή της. Είναι ένα χρώμα φινετσάτο και κομψό, που αφενός κάνει τα χείλη να φαίνονται λαχταριστά, αφετέρου κολακεύει τις γωνίες του προσώπου.

Αν θέλετε λίγη περισσότερη ένταση στα χείλη σας μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό τριανταφυλλί χρώμα και πάλι όμως στους ήπιους τόνους του.

Βέβαια μπορεί αυτή τη σεζόν τα απαλά χείλη να κυριαρχούν, ωστόσο το κόκκινο ήταν είναι και θα είναι μία εντυπωσιακή επιλογή που κάνει τα χείλη μας να φαίνονται σέξι και θηλυκά. Αυτή τη χρονιά οι αποχρώσεις του κόκκινου που επικρατούν είναι πιο ήπιες, πάντα όμως εξίσου σαγηνευτικές.


vwoman.gr
Πηγή φωτογραφιών:Instagram/victoriabeauty