Ο ΟΙΚΟΣ D&G ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ…ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ


 Τα χρωματιστά μαλλιά αποτελούν τα τελευταία χρόνια τάση, την οποία υιοθετεί πλέον και ο κορυφαίος Ιταλικός οίκος.

Το έντονο χρώμα στα μαλλιά ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή του δειλά, αρχικά με τη μορφή ανταύγειας. Σιγά- σιγά όμως τα χρώματα στα μαλλιά, όπως ροζ, πράσινα, μπλε και φούξια επικράτησαν και έτσι πλέον αποτελούν και την πρόταση κορυφαίων οίκων μόδας.

Ο οίκος Dolce and Gabbana μας καλεί, τη νέα σεζόν, να πειραματιστούμε  και να τολμήσουμε τα έντονα χρώματα, όχι μόνο στα ρούχα μας,αλλά και στα…μαλλιά μας. To τολμηρό πράσινο ως χρώμα μαλλιών αποτελεί πλέον άποψη. Οι Dolce & Gabbana το επέλεξαν για τις εμφανίσεις των μοντέλων τους στη Βενετία και το συνδύασαν είτε με ροζ, είτε με πράσινα σύνολα.

Το μπλε είναι ένα ακόμα από τα χρώματα στα μαλλιά  που επέλεξαν οι ταλαντούχοι Ιταλοί δημιουργοί. Μπορεί να μοιάζει ιδιαιτέρως τολμηρό, ωστόσο κυριάρχησε φέτος στις πασαρέλες.

Αν πάλι τα παραπάνω χρώματα σας φαίνονται εξαιρετικά εκκεντρικά,αλλά θέλετε να τολμήσετε μια τέτοια αλλαγή, δοκιμάστε να κάνετε πράσινες ανταύγειες σε γκρι βάση μαλλιά. Είναι μία ακόμα από τις τάσεις στα μαλλιά που μας έφερε ο οίκος D&G για το Φθινόπωρο του 2021.

vwoman.gr

Νεότερη Παλαιότερη