Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ CHANEL


 Ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Αλλάξαμε πλέον εποχή και μαζί με τον καιρό ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και χρώμα στα νύχια μας. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες τάσεις, όπως μας τις παρουσίασε ο οίκος Chanel,για να διαλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο και να εντυπωσιάσετε.

Φλογερά κόκκινα νύχια

Είναι δεδομένο ότι το κόκκινο χρώμα θα πρωταγωνιστεί φέτος στις εμφανίσεις μας. Μαζί με το κόκκινο κραγιόν ,που αποτελεί την άλλη μεγάλη τάση του οίκου Chanel, επιστρέφει δυναμικά και το κόκκινο χρώμα στα νύχια.

Ο διάσημος οίκος μας καλεί να φτάσουμε το πάθος…στα άκρα, επιλέγοντας ένα βαθύ, κόκκινο βερνίκι.

Καφέ γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις φέτος επέστρεψαν δυναμικά, εκτός από τα ρούχα, και στα νύχια. Ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος προτείνει να επιλέξουμε ένα βερνίκι σε γήινα χρώματα, όπως καφέ και απαλό μπεζ, που ταιριάζει αρμονικά με κάθε outfit.

Βαθύ μπορντό

Τα σκούρα νύχια είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο οίκος Chanel μας προτείνει την μπορντό ή την σκούρα μοβ εκδοχή τους. Αμφότερες είναι υπέροχες, ενώ στα θετικά τους συγκαταλέγεται το ότι στα σκουρόχρωμα νύχια δε φαίνονται οι ατέλειες.

 

Nude αποχρώσεις

Είναι γνωστό ότι φέτος η μόδα κινείται ανάμεσα σε αντιθέσεις. Οι τάσεις στα νύχια δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Την ίδια στιγμή που  ο οίκος Chanel αποθεώνει τα θηλυκά κατακόκκινα νύχια, παράλληλα, μας προτείνει και τις nude αποχρώσεις, οι οποίες είναι ιδανικές για τις πρωινές και χαλαρές μας εμφανίσεις.

vwoman.gr