Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι αποχρώσεις στο πεντικιούρ που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα


Το πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό, Το πεντικιούρ είναι π πολύ σημαντικό, καθώς θέλουμε τα άκρα μας να είναι περιποιημένα αλλά και οι φτέρνες μας βελούδινες και απαλές. Η επιλογή απόχρωσης βερνικιού αλλά και σχεδίων είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα χρώματα. Βασικό κριτήριο είναι το αν έχουμε μαυρίσει ή όχι. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν οι κλασικές αποχρώσεις, που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν σε κάθε στιλ, ανεξάρτητα από ηλικία, χρώμα επιδερμίδας και στιλ παπουτσιών που επιλέγει κάθε γυναίκα. 

Κόκκινο βερνίκι 

Είναι η πιο classy and sexy επιλογή. Το κόκκινο Είναι η πιο classy and  sexy επιλογή. Το κόκκινο βερνίκι στα κάτω άκρα είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή επιλογή, για χειμώνα και καλοκαίρι. Ιδανικό για επίσημες, casual εμφανίσεις, για την περίοδο των διακοπών αλλά και τις ημέρες που είμαστε στην πόλη και οι υποχρεώσεις τρέχουν. 

Σκούρο βερνίκι Το έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο, τα σκούρα βερνίκια στο πεντικιούρ είναι βασική, καλοκαιρινή επιλογή. Ιδιαίτερα με τα αρχαιοελληνικά σανδάλια που επιλέγουμε τους περισσότερους μήνες ταιριάζουν απόλυτα, ενώ δίνουν ένα modern-rock χαρακτήρα που απογειώνει το στιλ. 

Ημιδιάφανο βερνίκι 
Είναι η νέα προσθήκη στα nail trends. Τα ημιδιάφανα βερνίκια είναι εδώ για να αντικαταστήσουν ακόμη και τα nude. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ιδανική για την περίοδο των διακοπών, καθώς αν χαλάσει έστω και μία γωνία δεν είναι τόσο ορατό και δεν φαίνεται άσχημο.  Facebook

 newslink.gr