Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΛΕΜΟΝΙ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ


 Εκπληκτικές συνταγές ομορφιάς με βάση το λεμόνι. 

Αν σας λέγαμε ότι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς βρίσκεται στο ψυγείο σας, τι θα σκεφτόσασταν; Και όμως το λεμόνι, που όλες έχουμε στο ψυγείο μας, μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας, καθώς έχει πολλαπλά οφέλη στον τομέα της ευεξίας και της ομορφιάς.

Αναζωογονήστε το δέρμα σας με χυμό λεμονιού

Το λεμόνι είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C. Είναι γνωστό πως η βιταμίνη C συμβάλει στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του οργανισμού. Χρησιμοποιήστε το χυμό ενός λεμονιού για  να τις εξουδετερώσετε. Απλά,απλώστε τον στο πρόσωπό σας και αφήστε τον να δράσει για 5 λεπτά. Παράλληλα, με τη συχνή χρήση θα δείτε κάποιες κηλίδες και φακίδες να εξαφανίζονται. Προσοχή όμως!Μην αφήστε τον χυμό για πάνω από 10 λεπτά, καθώς η οξύτητα του μπορεί να επηρεάσει το ph της επιδερμίδας σας.

Αποκτήστε χείλη για φίλημα

Οι  ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού δεν περιορίζονται μόνο στο πρόσωπο. Αν θέλετε να αποκτήσετε χείλη για φίλημα, ρίξτε πάνω τους 3 σταγόνες λεμονιού πριν πάτε για ύπνο. Το επόμενο πρωί  τρίψτε τα χείλη σας καλά και θα τα δείτε απολεπισμένα και πλήρως ανανεωμένα.

Λαμπερά και χωρίς λιπαρότητα μαλλιά

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν λάμψη, το μυστικό βρίσκεται και πάλι στο λεμόνι. Τοποθετήστε ταμποναριστά το χυμό ενός  λεμονιού σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και αφήστε το να δράσει, κατά προτίμηση κάτω από το φως του ήλιου. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκτήσετε λαμπερά και απαλλαγμένα από τη λιπαρότητα μαλλιά.

Αστραφτερό χαμόγελο

Δεν είναι τυχαίο που σας αναφέραμε πως το λεμόνι αποτελεί το νούμερο ένα μυστικό ομορφιάς. Εκτός από όλα τα παραπάνω προσφέρει και λαμπερό χαμόγελο. Πάρτε μία φέτα λεμονιού και τρίψτε την στα δόντια σας για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια, απλά ξεβγάλτε και χαμογελάστε πλατιά.  

vwoman.gr