Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ


 Οι διάσημες κυρίες έλαμπαν στο κόκκινο χαλί και παρουσίασαν τις επιταγές του στιλ της νέας σεζόν.

Λαμπερές και εντυπωσιακές. Γεμάτες, στιλ και λάμψη. Οι διάσημες κυρίες του Φεστιβάλ της Βενετίας όχι μόνο εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, αλλά μας έδειξαν και όλες τις επιταγές της μόδας για τη νέα σεζόν.

Penelope Cruz

Η Penelope Cruz  ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες του Φεστιβάλ Βενετίας και εντυπωσίασε όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με τις στιλιστικές της εμφανίσεις. Η υπέροχη λευκή τουαλέτα  Chanel  με την οποία εμφανίστηκε  στην πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον  Antonio Banderas, την έκανε να δείχνει απλά υπέροχη. To λευκό είναι φέτος η απόλυτη τάση της σεζόν στις βραδινές εμφανίσεις. Χαρίζει φινέτσα και προσδίδει μία νότα πολυτέλειας.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το ασπρόμαυρο φόρεμα Chanel  με το οποίο η Ισπανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί. Το ασπρόμαυρο σύνολο είναι μία από τις πιο διαχρονικές επιταγές της μόδας που επιστρέφει δυναμικά.

Όσο για το καρό  επίσης άσπρο και μαύρο σύνολο Chanel με κρόσσια, με  το οποίο εμφανίστηκε το πρωί της ίδιας ημέρας αποτελεί την απόλυτη στιλιστική πρόταση, καθώς ο κορυφαίος γαλλικός οίκος αποθεώνει φέτος τα ασπρόμαυρα σύνολα με καρό μοτίβα που συνδυάζουν τη φινέτσα με μια νότα ροκ διάθεσης.

Helen Mirren

Βασιλική ήταν για μία ακόμα φορά η παρουσία της  Helen Mirren, η οποία ήταν κυριολεκτικά απαστράπτουσα. Τα μαλλιά της έδειχναν υπέροχα στο φυσικό,λευκό τους χρώμα. Η φυσική εμφάνιση-και τα άσπρα μαλλιά-είναι μία από τις πιο όμορφες τάσεις που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο. Η μόδα επιτέλους σπάει τα στερεότυπα της ομορφιάς και  καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, όπως πραγματικά είναι και να χαρούν την ηλικία τουςμ

Dakota Johnson

Άκρως εντυπωσιακή ήταν και η Dakota Johnson , η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα διάφανο φόρεμα Gucci σε μεταλιζέ αποχρώσεις.

VENICE, ITALY – SEPTEMBER (Photo by Primo Barol/Anadolu Agency via Getty Images)

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι Gucci, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης μαύρο cropped top και μαύρα πέδιλα, δημιουργώντας ένα  σύνολο που αποτελεί στιλιστική πρόταση.

VENICE, ITALY – SEPTEMBER 03: Dakota Johnson (Photo by Marc Piasecki/Getty Images for Netflix)

Κristen Stewart

Μία από τις εμφανίσεις που αποθεώθηκαν από καλεσμένους και φωτογράφους ήταν εκείνη της Κristen Steward. Το εντυπωσιακό μαύρο σύνολο Chanel από τη συλλογή Métiers d’ Art Château des Dames 2020-21,κέρδισε τις εντυπώσεις. Το blazer του οίκου συνδυασμένο με το σορτσάκι συνιστούν ένα από τα πιο δροσερά looks για το φετινό Φθινόπωρο.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Spencer, με θέμα τη ζωή της πριγκίπισσας Dianna, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ένα εντυπωσιακό λευκό σύνολο Chanel, το οποίο στολιζόταν με έναν όμορφο μαύρο φιόγκο. Τα  λευκά παπούτσια που φόρεσε έδεναν αρμονικά το σύνολο.

Kate Hudson

H Kate Hudson έλαμψε στην πρεμιέρα της ταινίας  “Mona Lisa and the Blood Moon”. Το υπέροχο ημιδιάφανο φόρεμα από τη συλλογή Valentino Resort 2022, σε κόκκινο χρώμα, μαγνήτισε τα βλέμματα. Όμως,το κυρίαρχο, από στιλιστικής άποψης, στοιχείο της εμφάνισης ήταν η  12ποντη πλατφόρμα με τετράγωνο τακούνι, που ήρθε για να μείνει στις βραδινές μας εμφανίσεις.

VENICE, ITALY – SEPTEMBER : Kate Hudson  (Photo by Stefania D’Alessandro/Getty Images)

Anya Taylor Joy

Μία ακόμα εμβληματική παρουσία  ήταν εκείνη της Anya Taylor Joy . Η ροζ custom Couture  Dior και το επίσης εντυπωσιακό ροζ καπέλο έκαναν τη νεαρή ηθοποιό να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

 vwoman.gr