Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η απλή ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας που χρειάζεστε για επιδερμίδα χωρίς σπυράκια


 Οι μέρες της ρουτίνας περιποίησης επιδερμίδας 10 βημάτων έχουν παρέλθει. Τώρα, προτιμούμε τις απλούστερες ρουτίνες, και αυτή για επιδερμίδα επιρρεπή σε σπυράκια θα σας εντυπωσιάσει χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Σταματήστε τα σπυράκια στην αρχή τους με αυτή την απλή ρουτίνα!

Ξεκινήστε μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας για την επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στα σπυράκιαn
Εάν η επιδερμίδα σας είναι επιρρεπής στα σπυράκια, ο καλύτερος τρόπος να τα κρατήσετε μακριά είναι να είστε επιμελείς στην περιποίησή της με μία μουρτίνα που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και είναι σχεδιασμένη να στοχεύει και να προλαμβάνει τα σπυράκια. Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία! Και ξεκινά από τη ρύθμιση της λιπαρότητας, επειδή η λιπαρότητα είναι το πρώτο βήμα στην δημιουργία σπυριών. 

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι η περιποίηση του εαυτού μας!
Το να έχετε μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας δε θα πρέπει να αφορά μόνο τα σπυράκια, αν και αυτός είναι ο τελικός στόχος. Είναι η στιγμές της ημέρας που αφιερώνετε στον εαυτό σας, οπότε μετατρέψτε τη σε πραγματική στιγμή φροντίδας. Η περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε καλά! Και το να έχετε σπυράκια μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Μετατρέψτε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης σε μία στιγμή ενσυνειδητότητας όπου αναπνέετε βαθιά και λέτε θετικά λόγια στον εαυτό σας (μπορεί να ακούγεται μελό, όμως έτσι ξεκινάτε θετικά την ημέρα σας!)

• Βήμα 1: Καθαρισμός
Ξεκινήστε καθαρίζοντας την επιδερμίδα σας με ένα προϊόν καθαρισμού για λιπαρή επιδερμίδα και σπυράκια. Σας προτείνουμε το Pure Skin Deep Cleanse Face Wash. Όπως αναφέραμε και πριν, ο έλεγος της λιπαρότητας είναι το κλειδί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των σπυριών. Το προϊόν καθαρισμού αυτό μειώνει αμέσως την περιττή λιπαρότητα και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα με Σαλικυλικό Οξύ που καταπολεμάν τη λιπαρότητα, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που μπορεί να έχουν εγκλωβιστεί στους πόρους και να προκαλέσουν σπυράκι.

• Βήμα 2: Τόνωση
Το αγαπημενο βήμα! Εφαρμόστε το Apply Pure Skin Clarifying Toning Solution σε ένα βαμβάκι και περάστε το σε όλο το πρόσωπο δίνοντας παραπάνω προσοχή στη ζώνη Τ. Το προϊόν αυτό είναι ένα πραγματικό διαμάντι γιατί όχι μόνο διαλύει τους ρύπους στους πόρους σας αλλά και μειώνει στην πραγματικότητα τις κοκκινίλες από τα σημάδια που αφήνουν τα σπυράκια και κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι. Περιέχει Σαλικυλικό Οξύ και είναι ένα τέλειο Καταπραϋντικό Σύμπλεγμα Βασιλικού, Πράσινου Τσαγιού και Πανθενόλης που καταπραΰνει την επιδερμίδα.

• Βήμα 3:Ενυδάτωση
Όταν σκεφτόμαστε την ενυδάτωση στη λιπαρή επιδερμίδα, σκεφτόμαστε ανάλαφρη, χωρίς λιπαρότητα ενυδατική που κάνει την επιδερμίδα μας να δείχνει φρέσκια και ενυδατωμένη σα να περάσαμε την ημέρα σε ένα spa. Μία ενυδατική που είναι πολύ πλούσια για τον τύπο της επιδερμίδας σας μπορεί να φράξει τους πόρους και να δημιουργηθούν σπυράκια. Οπότε, μετά την τόνωση, εφαρμόστε το Γαλάκτωμα Προσώπου Pure Skin Mattifying & Cooling και κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας!.

Αυτό που αγαπάμε σε αυτό το προϊόν είναι η δροσερή του αίσθηση! Γνωρίζετε πόσο άβολη είναι η αίσθηση της επιδερμίδας όταν έχει σπυράκια; Αυτό το γαλάκτωμα έχει υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα και χαρίζει αίσθηση δροσιάς. Επιπλεόν, είναι τέλειο ακόμα και εάν δεν έχετε σπυράκια καθώς τα προλαμβάνει, μειώνει τη γυαλάδα και διατηρεί την επιδερμίδα λεία.

Προϊόντα που αντιμετωπίζουν τα σπυράκια με φροντίδα
Αυτή η απλή ρουτίνα είναι εκείνο που χρειάζεστε! Τα προϊόντα Pure Skin είναι σχεδιασμένα να προλαμβάνουν αποτελεσματικά τα σπυράκια, να εξυγιαίνουν την επιδερμίδα και να απαλύνουν τα σημάδια ενώ παράλληλα είναι ήπια στην επιδερμίδα. Γιατί η περιποίηση επιδερμίδας είναι φροντίδα του εαυτό μας και πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και την επιδερμίδα μας καλύτερη. Τόσο απλά!

Εάν θέλετε να προσθέστε επιπλέον βήματα στη ρουτίνα σας, η ανανεωμένη σειρά Pure Skin έχει επίσης απίθανες μάσκες, προϊόν απολέπισης και τοπικό τζελ για τα σπυράκια.

oriflame